Ahojte maminky,
boli Vaše bábätká spavé, keď sa im prerezavali prvé zúbky? Alebo práve naopak, moc nechceli spať?
Ďakujem za odpovede, pekný deň
@lenuliatko84 tak to ste vyhrala, že to tak krásne vydržal. 🙂) Náš má 4. mesiace, už mu aj pod ďasnom vidno zúbok, ale troška ma znepokojuje, že je taky spavy, dokáže spať 3 hodiny, hodinu byť hore a ďalšie 2-3 hodiny spať a to nehovorím, o tom že prespí celú noc, príde mi to divné, pretože v článkoch o prerezavaní zúbkov som skôr čítala, že deti, ktorým sa zúbky prerezavaju majú problém so spánkom, tak som z toho troska zmätená 🤪
A je nahle take spavy, ci vzdy tak bol? Kamaratke takto zacala vela spat dcera, ked mala okolo 15 mesiacov a bola to cukrovka.
@simsalabim náhle, vždy nám vydržal hore minimálne 2 hodiny, a teraz ako sa mu začali tlačiť tie zúbky, tak začal takto spávať, ale trvá to možno 2 dni, tak uvidíme keď mu vyjde zúbok, čoskoro mame poradňu, tak sa nato opýtam, verím, že cukrovka ani nič podobné to nebude. 🙂
Moj maly prespal cele dni a noci .to je v poriadku.
@lenuliatko84 ďakujem 😊
Ahoj ako ste dopadli na poradni 🙂
Moj spinkaval dobre a aj pri prerezavani zubkov nemal ani teploty a ani neplakaval,dokonca som si ani nevsimla ze uz ma zub(za to sa hanbim).doteraz nechapem ako bezbolestne mu narastli