Slinenie 2,5 mesačnej dcérky. Môžu to byť zúbky?

saska2208
15. okt 2012

Baby, mala ma 2,5 mesiaca,je to skoro viem, ale cca pred 2tyzdnami nenormalne slinila,teraz sa jej slinenie ustalilo trosku, tak uz menej, vyplazuje jazycek,stale snim nieco robi,dasna vsak napuchnute nema,ale na spodnej celusti som si vsimla 2 male biele fliacky,je strasne nepokojna,po papani pol hodinku zacne neskutocne kricat,nepomoze nic, na rukach je ticho tak 2min, potom uz nezabere nic len ist snou von do kocika alebo do auta. Vtedy hned zaspinka. V noci buva pekne od osmej do pol siestej rana. Mate daku skusenost podobnu mojej? Teplotu vyssiu nema a ani redsiu stolicu. Kdesi som citala,ze babatku sa moze objavit prvy zubok uz v tretom mesiaci...moze to byt aj moj pripad? Za kazdu radu vopred pekne dakujem.

gubcikova
15. okt 2012

syn začal slintať tiež v 2,5 mes.aj jazyk tam bol.v 5mes. sme objavili napuchnuté ďasná a to horné 3 a dolné 1 aj dr.nám to povedala.(mali sme aj teplotu a hnačky každý mesiac)no zuby neprišli.až včera sa konečne prerezali dolné 1.takže nám to trvalo 3,5mes.kým vyšli a to boli krásne vidno pod ďasnom.deti zvyknú okolo 2-3mes.veľa slintať a všetko si pchať do pusy.a myslím si že ten plač po jedení je len bolesť bruška.

cawes
15. okt 2012

Ahoj moj maly robi toto iste. V noci peknespi ale cezdenpäst vpusinke a hlada a hlada. Tiez neviem co to je a tiezma 2,5mesiaca. Kricatprestal odvtedy co mudavam espumizam.

demonique
15. okt 2012

ahoj. myslim, ze to muzu byt zubky. neznamena to, samozrejme, ze mu uz zacnu vychadzat, ale mozu sa pomaly uz tlacit von. vyjst vsak mozu az za par mesiacov. nas mal presne to iste a ked sme sli v 3 mesiacoch na kontrolu do poradne, tak nam povedala doktorka, ze uz sa mu tlacia zubky. takze kludne to uz mohlo zacat 😉

tucia
15. okt 2012

ahoj.môžu to byť zúbky ale aj nie,moja dcéra tiež slinila od 2,5mesiaca,máme teraz 11 mesiacov a zúbky zatiaľ žiadne.U každého dieťatka je to iné 🙂

tinki
16. okt 2012

@saska2208 v takom veku sa všetky deti viac slinia..Nie je to príznak tlačenia zúbkov, aj keď niektorým zúbky vyjdú aj v dvoch mesiacoch..

sendy182
16. okt 2012

@saska2208 slinenie na zúbky.....pozor na tie dva biele fliačiky.....vytrieť napr. gencianovou violeťou-fialová vodička...... môžeš pomaly dávať studené hryzatko...... 🙂