Sedacia narkóza pod plynom.

monikaduskova
18. feb 2020

Mamičky.boli uz vaše deticky pod takouto narkozou pri oprave zúbkov? Ako to znášali? Ďakujem

nagi
20. feb 2020

@monikaduskova nektere to zvladaji dobre nektere to zvladaji spatne.... Snad odpoved pomohla

zuzdom
23. feb 2020

@monikaduskova ahoj.nejdete nakoniec do narkozy?len plyn?

oliali
23. feb 2020

@monikaduskova moj 5,5 rocny bol na oprave zubku... dali mu rajsky plyn a ked bol trosku mimo rychlo pichli lokalne anestetikum... zvladol to perfektne, ked sme odtial isli tak sa tesil ze mu nemuseli vrtat... on to vobec nevnimal ze mu vrtaju zub 🙂

monikaduskova
autor
23. feb 2020

@zuzdom ano len na plyn ideme.lepsie asi ako narkoza.

zuzdom
24. feb 2020

@monikaduskova a na kedy vas objednali?

monikaduskova
autor
25. feb 2020

@zuzdom v piatok.zajtra nas ma pozriet este ci moze ist pod ten plyn...len sa bojim ci nas pusti.lebo obcas zakasle a vyfukne sople...ale modlim sa aby naa pustila.lebo ja uz som z toho tak nervozna a bojim sa

zuzdom
25. feb 2020

@monikaduskova hadam ano a potom budete moct ist normalne domov? Oni vam neodporucali narkozu? Joj my sme sa este aj do Ba objednali do Mysmile dali nam o tyzden konzultaciu tak som zvedava kolko nam vypocitaju sumu..vam kolko naratali?

zuzdom
25. feb 2020

@monikaduskova verim ti ze si nervozna ja som tiez uz chcem aby sme mali po tom 😶 ale neboj vsetko bude dobre, ja sa najviac obavam tej dlhej cesty 250km

monikaduskova
autor
25. feb 2020

@zuzdom neboj po dialnici je to ok a potom z dialnice je to len okolo 300 m k nim

monikaduskova
autor
25. feb 2020

@zuzdom normalne bude moct ist domov....ja som ho nechcela davat do narkozy.uz mal 2 krat narkozu a dr povedala.ze aj mensie deti robia....narkoza 100 eur.potom za kazdy zub okolo 36 eur budu mu robit 5 alebo 6 zubov.plus jedna lokalna anesteza 11 eur...takze okolo 350 eur nas to zatial vyjde.

zuzdom
25. feb 2020

@monikaduskova tak dobra cena len nas do Nitry objednali az na august a do vtedy myslim ze sa jej pokazia uplne a do Ba nas dali 3.3 len viem ze tu to bude drahsie a este aj dalej je to..ako je to pred narkozou a po s jedenim a pitim?

monikaduskova
autor
25. feb 2020

@zuzdom no nam nezakazali jest ani pit....len sa bojim maly pokaslieva zo soplov ci nas pustia na zakrok

zuzdom
25. feb 2020

@monikaduskova joj hadam hej clovek ked potrebuje tak sa kazi vsetko dookola..teraz vsade chory hned sa nieco chyti 🙄 nech vam to dobre dopadne

zuzdom
25. feb 2020

@monikaduskova prosim ta a ked ste boli v riadnej narkoze tak mohol tiez pit alebo jest?alebo kolko hodin pred je to este povolene?ja si to uz nepamatam ako to bolo pri starsom..ja som len chcela este ti napisat ze ta narkoza pri zubkoch nieje asi taka silna ako riadna,ci ?lebo ked som so starsim bola potom vyberat nosne mandle povedali mi ze ta co sa dava pri zuboch je uplne ina ako taka ked vyberaju mandle..tak neviem

monikaduskova
autor
25. feb 2020

@zuzdom no my sme boli v nakroze len ked mandle vyberali....a to od polnoci nic nesmel jest ani pit....a po zakroku iba take lahke.ale to az ked bol riadne prebraty

zuzdom
2. mar 2020

Ahoj. Ako sa mate? Opravili vam zubky? Dufam ze vsetko dobre dopadlo

monikaduskova
autor
2. mar 2020

@zuzdom ahoj....vytrhli mu 4 štvorky a 2 vrchne dvojky....ale velmi som spokojna s klinikou.super pristup.a neplatila som ani tolko ako som mala.platila som menej....za desat minut bolo vsetko hotove.....len potom zvracal v ten deň lebo naprehltal tu krv zo zubkov a to mu zatazilo brusko....uz by som si inu kliniku nevybrala len ich...velmi som spokojna.vrelo odporucam...super praca.super zamestnanci.

dodka258
19. mar 2020

@monikaduskova prosím aká klinika to bola ? Ďakujem

monikaduskova
autor
19. mar 2020

@dodka258 bola to stomahol v Nitre

kittykat22
19. mar 2020

@monikaduskova myslis tu masku, ktora sa dava dietatu, kde po nadychu zaspi - a potom sa napichne ruka a dietatko cely cas pri zakroku spi?

monikaduskova
autor
21. mar 2020

@kittykat22 ano taku masku mu dali...ale uz ho nenapichovali...trvalo to asi 10 min a 6 zubov vytiahnutych...pred tym mu dali vypit naladovku.

kittykat22
21. mar 2020

@monikaduskova nas mal masku a potom ho napichli, ale to preto lebo mu zuby netrhali ale opravovali.