Ročnej dcérke idú zúbky

mssk
11. okt 2012

stale nas trapia mala marok idu je asi vsetky naraz je zla mrzuta usoplena nikedy neviem co snou☹((inac velmi dobre dietatko a akokebynestacilo simonka(4r)tej sa pokazil prvy tyzden ju bolel tak sme boli u zubarky a jej ho vyvrtali a musim ju pochavalit lebo bla statocna a neplakala(znasala to lepsie ako mama)maminky mate nejake rady na zubky ktore rastu a vase dita to znasa zle?dakujem

vendi77
11. okt 2012

nám pomohol chladivý gel na ďasienka, dostať ho kúpiť v lekárni, len teraz si neviem ani za boha spomenúť ako sa volal 🙂 myslím že niečo ako kamistad gel,,,,je bylinkový, naschvál na ten účel, ale samozrejme som si ho vyskúšala najprv na sebe,a aj ja som citila,také akoby mierne chladenie , alebo niečo ako mierne strpnutie, fakt nám pomohol 🙂

maria444bb
11. okt 2012

my sme vyskúšali hádam všetky géliky na prerezávanie zúbkov, tinktúry, nič nezaberalo, malý bol umrnčaný, nespokojný, všetci sme boli na nervy, fakt som zháňala všetko možné, potom som si dala poradiť, dozvedela som sa to cez modrého koníka, že existujú homeopatiká na prerezávanie zúbkov, od vtedy máme pokoj, keď ho začnú mordovať zuby, hneď mu to dám a za pol hodinku je už v pohodke 🙂

mssk
autor
12. okt 2012

prosim ako sa volaju???????????

mssk
autor
12. okt 2012

@maria444bb prosim ko sa volaju?????????????

moon1979
12. okt 2012

@mssk ja ked som videla že je nepokojný (inak to znášal velmi dobre, žiadne sople, hnačky, nič) len zvykol byť nervoznejší a slintal, tak som mu kludne hlavne na noc dala panadol sirup a krasne bez nervov prespal celu noc a na dasienka som pouzivala obycajny gelik na zubky ... prezili sme to uplne v pohode bez stresov, ak vidis, ze je nervna, kludne jej daj sirup panadol alebo nurofen nehovorim, ze pravidelne, ale ked uz vidis, ze je to neunosne 🙂

ajka2323
12. okt 2012

@mssk ahojky, už si zistila niečo ohladom zubkou aj my cele noci nespime

mssk
autor
12. okt 2012

@moon1979 davam a ked je to neunosne aj2xza dentríochu sa to zlepsi ale aj tak mrnci slinta rucky do ust a stae cumle obryzajblcko to je jej......☹ked neslinta vidi m ze zubky nejdu vtedy je dobra a neplace.......ale dakujem za radu

mssk
autor
12. okt 2012

@ajka2323 trosku si ma potesila hihihiaspon niesom sama...🙂nic nove ale ked zistim a nezabudnem napisem ti kolko ma tvoje male?

mssk
autor
12. okt 2012

vcera sme boli na kontrole a ma dole 3 hore2zubky ateraz sa jej tlacia doledvojky hore dvojka a zadne stolicky aj hore aj dole...........aj sa tesim nech to ma cim skor vonku....🙂)

edita84
12. okt 2012

@mssk na zúbky sú dobré aj homeo čípky http://www.lekynainternetu.cz/p/viburcol-cipky/

mssk
autor
12. okt 2012

no baby bezim ja teda do lekarne dik za rady......uz len aby pomohlo ste vsetky zlate🙂()))

moon1979
12. okt 2012

@mssk musite to len vydržať, každé dieťa si tým prejde 🙂 akúrat jej môžeš pomôcť jedine tými gélikmi a panadolom, pripadne nurofenom, to uz ty musis vediet, co jej skôr zabera. ja som pri teplote davala panadol, pri bolestiach pripadnych nurofen

maria444bb
12. okt 2012

@mssk minerálne soli , tu je link http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=165801, ja si ich neviem vynachváliť. Držkám palčeky 🙂