Zienky prosím Vás je normálne ze moja dcérka ktorá ide mat rok nab mesiac nemá ešte ani jeden zúbok ?
Doktorka vraví ze ôk ze to je normálne ale tak pre mňa je to čudné kus keďže prvorodeny mal pol ročný už dva zuby a ročný ani nehovorím..
Mali ste niektorá tak ? Ďakujem
Moja má skoro rok a dva zuby😃teraz jej ide viacej zubov naraz
Neterka tak nemala, potom jej zrazu sli snad vsetky naraz
Môjmu synovi vyšli prvé dva zuby tri týždne po prvých narodeninách.. teraz má 18m a dokopy len 6 zubov, ide to jak v lete na saniach 😅 dr nerieši, iba poznamenala, že aspoň sa mu neskôr pokazia
Hlavne neporovnavat.
A napr poznam ked uz surodencov. Jeden mal zubky uz ako 2-3mesacny. A druhy az v pol roku.
Zase kamaratky mojej dieta malo prvy zub den pred 1.narodkami.
Mojmu synovi vyslo 5zubkov behom mesiaca.
Moj ma rok a konecne zaklopkali. Horne🤣. Ale funguju! Hz ma skusil pohryzt.
Super ďakujem vám zienky. 🙂
Moji obaja nemali okolo roku, horko ťažko sa jeden spodný začal potom prerezavat.
Ani ja so sestrou sme nemali 😁 Vsetky deti okolo zubate a my az po roku prvy. Ake ze potom isli rychlo a bez nejakych placov 🙂
Minimálne by ju mal vidieť zubar, ci je všetko ok. Viem, ze moja mladsia sestra mala veľký problém s prerezavanim zúbkov ako mala. Mama s nou bola aj u zubára a ten ju pozrel a povedal, ze ak.sa jej neprerezu, bude jej musieť pomoct chirurgicky. Ze ju to veľmi musi bolieť.
áno... v rodine moja neter... zato teraz má krááásne zdravé zuby ako dospelá kočka...