Ročná dcérka nemá zúbky

17. feb 2023

Zienky prosím Vás je normálne ze moja dcérka ktorá ide mat rok nab mesiac nemá ešte ani jeden zúbok ?
Doktorka vraví ze ôk ze to je normálne ale tak pre mňa je to čudné kus keďže prvorodeny mal pol ročný už dva zuby a ročný ani nehovorím..
Mali ste niektorá tak ? Ďakujem

deti95060810
17. feb 2023

áno... v rodine moja neter... zato teraz má krááásne zdravé zuby ako dospelá kočka...

nikol789
17. feb 2023

Moja má skoro rok a dva zuby😃teraz jej ide viacej zubov naraz

erickatt
17. feb 2023

Neterka tak nemala, potom jej zrazu sli snad vsetky naraz

54tinka54
17. feb 2023

Môjmu synovi vyšli prvé dva zuby tri týždne po prvých narodeninách.. teraz má 18m a dokopy len 6 zubov, ide to jak v lete na saniach 😅 dr nerieši, iba poznamenala, že aspoň sa mu neskôr pokazia

maryetta
17. feb 2023

Hlavne neporovnavat.
A napr poznam ked uz surodencov. Jeden mal zubky uz ako 2-3mesacny. A druhy az v pol roku.
Zase kamaratky mojej dieta malo prvy zub den pred 1.narodkami.
Mojmu synovi vyslo 5zubkov behom mesiaca.

zuzinka888
17. feb 2023

Moj ma rok a konecne zaklopkali. Horne🤣. Ale funguju! Hz ma skusil pohryzt.

autor
17. feb 2023

Super ďakujem vám zienky. 🙂

sasanka605
17. feb 2023

Moji obaja nemali okolo roku, horko ťažko sa jeden spodný začal potom prerezavat.

svetlonos
17. feb 2023

Ani ja so sestrou sme nemali 😁 Vsetky deti okolo zubate a my az po roku prvy. Ake ze potom isli rychlo a bez nejakych placov 🙂

lienka.7
17. feb 2023

Minimálne by ju mal vidieť zubar, ci je všetko ok. Viem, ze moja mladsia sestra mala veľký problém s prerezavanim zúbkov ako mala. Mama s nou bola aj u zubára a ten ju pozrel a povedal, ze ak.sa jej neprerezu, bude jej musieť pomoct chirurgicky. Ze ju to veľmi musi bolieť.