Rast zúbkov a teplota 38

sheryla
11. mar 2019

Mamičky prosim Vas o radu ,maly ma uz druhy den zvysenu teplotu ,navecer mu ide az na 38 ,je uplakany ,moc nenaspi ,zo spanku place ,do toho kasel dostal ,dnes sme boli u dr vraj vsetko ma ciste ,ale ze sa mu tlacia 3 zubky ,3 uz ma ,nejdu predne ako maju ale bocne ,kolko moze mat tu teplotku z toho? Ak to moze mat vobec z toho :(

misica16
11. mar 2019

@sheryla ahoj .. no my pravidelne 2-3 dni teplota nervozita soplik aj kasel .. ten kasel uz mala aj 3 tyzdne a samo to preslo akurat soplik sme odsavali ... A cez den pol hodina spanku vnoci aj 15krat hore 🙄nastastie malej uz idu ocne tak raz sa mozno vyspim 😉...

liviakarmanova
11. mar 2019

@sheryla ahoj aj my sme tak teplotovali až do 39 trvalo to 3dni a potom vykukol zúbok

diewcatqoo
11. mar 2019

@sheryla ahoj, moj teplotoval niekedy aj tyzden zo zubov. K tomu pravidelne soplik + hnacka + rev a nespavost. A poviem ti, ze s kazdym zubom to bolo horsie. Konecne uz ma vsetky, tak uz aj spi celu noc.
Ak by mu teplota este vystupila, pripadne by bol velmi placlivy, daj na noc nurofen. Posobi to aj proti bolesti a bude pokojnejsi. Pomahaju este aj tie geliky na lokalne umrtvenie bolesti, ale ma to kratkodoby ucinok. Kamoska si velmi chvalila aj jantarove koraliky na krk.

domcci72
12. mar 2019

ono to je tazko povedat, zuby vedia dost potrapit, tam sa podla mna s ratanim dni, kedy sa teplotuje ani nic nevyriesi. to proste nemas ako ovplyvnit