Ako vyzerali horne zubky vasho dietata, ked rastli? Nas maly ma zatial iba 2 dolne zubky, a tie ma pekne pri sebe. Teraz mu rastu horne 2 zuby. A este ich iba trochu vidiet, ale je dost medzera medzi nimi. Tak ci sa to rastom napravi, a budu vedla seba, alebo teda uz teraz, ked je medzera tak medzera aj ostane. Neviem o nikom v rodine, co ma medzeru medzi tymi zubami. A teda dufam, ze tam medzeru mat nebude. Prosim nepiste, ze mam byt rada, ze je zdravy. Ano som tomu velmi rada. Ale vela deti aj dospelych nosi strojceky, tak nie som jedina co sa nad zubami zamysla.
Pri mliecnych zuboch byva vacsia medzera medzi zubami, ked jej pojdu trvale zuby, tak sa viac natlacia k sebe.
Moj ma medzery medzi vsetkymi zubami. Ja som len rada, lepsie sa cistia 🙂 Trvalych bude viac tak tam predpokladam, ze uz medzery nebudu.
Ahoj záleží aj podľa toho akú ma uzdicku hornej pery. Moja dcérka ju aj po strihani mala celkom masívnu tak som myslela že tiež jej zostane medzierka. Keď rástli zúbky bola dosť medzera ale po úplnom prerezaní sa pekne spojila a teraz musím čistiť niťou medzizubné priestor 😅