Ahojte mamičky. Mam 6 mesačného chlapčeka a akurát mu ide prvý zúbok. Ale dosť netradične - nie v predu ale dole vzadu. Stretli ste sa niektorá s tým? Som dosť prekvapená z toho, keďže prvému synovi išli "normálne" zuby.
Ja som čítala o prípadoch, kedy sa narodilo bábätko už zo zubkami, to by ma asi piclo. Ale nič iné ma už pri zúbkoch neprekvapí. 🙂
@ink na ZŠ som mala spolužiačku, ktorá sa narodila s prednými hornými zubmi.
@jankap55 zúbky môžu rásť hocijako. Rôznym tempom, v rôznom poradí... moja svokra vždy spomína, že keď prišla na poradňu vtedy s polročným synom, tak sestričku na ňu vybehla: preboha?! To čo má?... no zuby! Mužovi sa tlačili prvé zuby očné, bol ako upír. V 6m na poradni mal vínku očné zuby hore
Mojej dcerke tiez nerastli po rade ako mali a uz vobec nie v pare,napr skor mala ocny ako predmu jednotku,kazde dieta je ine..a dokonca ma o jeden zubok vpredu navyse,esteze mliecne
Ahoj, možno ťa ešte prekvapí. U nás to bolo tak, že som čakala, že už už vyjde spodný predný zúbok, už som ho cítila na prste, keď som prechádzala po ďasienku a zrazu šup vyšiel horný predný a ani som nevedela, že sa tam chystá dačo. Viem, že ide o predné a tebe o zadné, ale tak pri deťoch je všetko možné, vidíš 🙂