Prvé stoličky

lenkaleni24
11. jan 2022

Pekný deň.. Potešia ma vaše skúsenosti, lebo ja som uz zúfalá. Dcéra má o týždeň 1 rok a má 8 zubkov... Ten posledný sa prerezal minulý týždeň... Chvíľu bolo dobre ale uz zase v noci plače, vkuse pchá prstocky do úst, nechce jesť... Môžu jej ísť už stoličky? Neviem to odsledovať, lebo navrete dasienka ma už 2 mesiace...
Keď jej dám večer vypiť Camiliu ukludni sa hneď.. Ale bojím sa jej to dávať často.. Aké máte vy slusenosti prosím vás?

ecko80
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ecko80
11. jan 2022

@lenkaleni24 Ahoj, ano kludne uz mozu ist aj stolicky. Mojim obom isli stvorky zaroven s ocnymi zubami, zle to znasal hlavne syn. Prerezavali sa cez 2 mesiace skoro. Davala dom gelik na dasna aj niekolkokrat denne ked bolo treba, ked bolo najhorsie dala som Nurofen od bolesti na noc.

lenkaleni24
autor
11. jan 2022

@ecko80 ja som skúšala už e rôzne gély a nejako nepomáhajú :/.. A 2 mesiace bol syn taký "na nič" z toho?

jjanulienka
11. jan 2022

Očaky už ma? Tie sú podľa mna najhoršie zuby

lenkaleni24
autor
11. jan 2022

@jjanulienka nie nemá... Ma spodné styry a vrchné styry.. Jednotky a dvojky.. Ale tam kde su stoličky to ma už dlho take ako kopčeky... Ale je neskutočne podráždená, celé noci mrnci a posadi sa a plače... Neustále prsty v ústach... A posledne dni aj viac kaka a menej papa tak si myslím že zuby... Len neviem ani ktoré, nedá si to pozrieť.. No a nedavno sa jej prerezala druhá dvojka dole, tak som nevedela ci hneď zas ide aj stolička alebo co...

jjanulienka
11. jan 2022

No kľudne to môžu byt aj ocaky a to sú fakt hrozne zuby pri oboch deťoch sme si vytrpeli keď išli. Skús jej dať na noc viburcol cipok

ecko80
11. jan 2022

@lenkaleni24 No 2 mesiace bol taky mrzuty, s pardnovymi prestavkami.