Pekný deň.. Potešia ma vaše skúsenosti, lebo ja som uz zúfalá. Dcéra má o týždeň 1 rok a má 8 zubkov... Ten posledný sa prerezal minulý týždeň... Chvíľu bolo dobre ale uz zase v noci plače, vkuse pchá prstocky do úst, nechce jesť... Môžu jej ísť už stoličky? Neviem to odsledovať, lebo navrete dasienka ma už 2 mesiace...
Keď jej dám večer vypiť Camiliu ukludni sa hneď.. Ale bojím sa jej to dávať často.. Aké máte vy slusenosti prosím vás?
@lenkaleni24 Ahoj, ano kludne uz mozu ist aj stolicky. Mojim obom isli stvorky zaroven s ocnymi zubami, zle to znasal hlavne syn. Prerezavali sa cez 2 mesiace skoro. Davala dom gelik na dasna aj niekolkokrat denne ked bolo treba, ked bolo najhorsie dala som Nurofen od bolesti na noc.
@ecko80 ja som skúšala už e rôzne gély a nejako nepomáhajú :/.. A 2 mesiace bol syn taký "na nič" z toho?
Očaky už ma? Tie sú podľa mna najhoršie zuby
@jjanulienka nie nemá... Ma spodné styry a vrchné styry.. Jednotky a dvojky.. Ale tam kde su stoličky to ma už dlho take ako kopčeky... Ale je neskutočne podráždená, celé noci mrnci a posadi sa a plače... Neustále prsty v ústach... A posledne dni aj viac kaka a menej papa tak si myslím že zuby... Len neviem ani ktoré, nedá si to pozrieť.. No a nedavno sa jej prerezala druhá dvojka dole, tak som nevedela ci hneď zas ide aj stolička alebo co...
No kľudne to môžu byt aj ocaky a to sú fakt hrozne zuby pri oboch deťoch sme si vytrpeli keď išli. Skús jej dať na noc viburcol cipok
@lenkaleni24 No 2 mesiace bol taky mrzuty, s pardnovymi prestavkami.