Problémy s prerezávaním zúbkov

tatiana234
17. júl 2024

Ahojte prosím o radu veľmi ťažko sa nám prerezavaju zúbky ide jeden za sruhy v 8 mesiacoch mame už 10 zubov jedna stolicka a jeden ocny. Malicka mi nič nechce papať aj keď niečo prezuje vypluje z prikrmov nič neochutns neotvori usta uhubs jediná jedna vec co dá fo ust sú Jogurty aj to len biele. Prosím vás nehovorte mi ako som si ju naučila pretože myslím ze neexistuje kombinácia jedla alebo štýl jedenia ktorý by som nevyskusala. Malá je na jogurtoch a mlieku. Skúšala som jedlo dat aj do téglika od
D jogurtu nepomohlo tak isto sa aj sama kŕmiť skúša. Ovocné šťavy vôbec nič l. Mal to niekto podobne ? Mam obavu ze jej to prejde až keď jej vyjdu zúbky ani len záujem nejaví o jedlo

andulka1988
17. júl 2024

@tatiana234 ja by som na tvojom mieste jej dala čo spapa. Mňa keď bolia zuby tiež to zle znasam a už keď prejde zubkove obdobie ju nastavis na taký režim aký treba. Držím palce nech to rýchlo prejde

tatiana234
autor
17. júl 2024

@andulka1988 bojim sa aby jej začalo chutiť celkom pekne papavala ale za 4 mesiace jej vyšlo 10 zubov no. Nechcem ju nútiť do ničoho bojim sa ze jej sprotivim jedenie. Zvláštne ze z lyzicky nič ani neochutna hneď uhne ale jogurt to si dá aj keby jej to dám z drevenej lyžice 😀

nyphadora
17. júl 2024

@tatiana234 keď jej tak rychlo idu zuby, vôbec by som prikrmi neriešila, resp.iba skusiť ochutnať, ale netlačila by som na to. Ona sa rozpapa keď, sa bude lepšie citiť. Dcere ako 2 ročnej išli stoličky a bola mesiac na umelom mlieku, proste nič nechcela a prežila😀.

tatiana234
autor
17. júl 2024

@nyphadora ďakujem. Ja si myslím ze v mliečko ma všetko len ma každý sikanuje ako mi nevie jest och

andulka1988
17. júl 2024

@tatiana234 hlavne nech aspoň dačo spapa už netreba ju trápiť... Všetko zvládnete ;)