Problémové zúbky štvorročnej dcérky

weke22
21. júl 2021

Pomoc dcéra má 4roky a už ma takéto zúbky umývame pravidelne ale dlho som ju kojila a poslednej dobe sa to zhoršuje a zubárkA stým nechce nič robiť anj dnes som jej volala a není tam že čo stým že to má vydrate a žlté a Ze.az po dovolenke 😢🤷(spodné zúbky má docela

mabenn
21. júl 2021

Akoze s tym nechce nic robit? Od kedy? Lebo to uz roky bolo treba chodit, nie ze teraz ma ci nema dovolenku...

weke22
autor
21. júl 2021

@mabenn predstáv si pred mesiacom a 6dnami som tam bola

evik159
21. júl 2021

su to kazy alebo slaba sklovina? Kazy treba riesit urcite…

mabenn
21. júl 2021

@weke22 ale ved to sa jej kazit muselo uz davno, preco az teraz si to zacala riesit? to ju moze zacat boliet uz pomaly, samotna oprava strasne narocna bude...

miskaska
21. júl 2021

Vyvrtat a zaplombovat, co pojde. Presli sme si s tym u syna.

ewka9
21. júl 2021

Syn v rovnakom veku má podobné zúbky a to sme ich umývali pravidelne..zubár povedal že treba zachrániť čo sa bude dať..snáď to zvládneme..momentálne čakáme na termín..aj sa sťažuje na bolesť zúbkov?

prihlassa
21. júl 2021

@weke22 denne umývame dva krát a máme zúbky v podobnom stave ,začalo to presne pred mesiacom a pol dovtedy zúbky ukážkové potom slabá sklovina zrazu na jednotkách, obidve nám ich zapečatili a po týždni od zapecatenia obe jednotky zničené ,ešte nám odporučila zapečatili ďalšie ,ale ja som už nesúhlasila.