Nasa mala dcerka v kuse slinta, olizuje vsetko naokolo a dava si vsetko do ust, najma prsteky az z toho piska 🙂 Moze to byt, ze sa deje nieco v jej dasnach, lebo len do nich stale sprta? Dakujem za odpovede.
4 mesiaciky prave. A prstami stale rype do dasien. Podbradniky oslintane menim ako na beziacom pase 🙂
moja toto robi tiez od 4 mesiacov teraz ma 7 a tyzden a zuby nikde hoci dasna nadute ma uz dlhsie...
@roselyn zo zaciatku mi zvrackala a potom uz len sliny a sliny a bola nespokojna,prestala som ju davat odgrgovat a ked sa napapkala tak som ju nechavala lezat a tak aj prestala slintat,v podsate az potom som si citala ze to mohol byt priznak toho refluxu. Nam na to aj doktorka dala gastrotus. A cikutalo sa jej stale,ale to vacsine deticiek,to je normalne. Mojej sa casto cikutalo aj v brusku.Skus nedavat odgrgovat a po papani s nou velmi nehyb,ked sa ti zlepsi to slintanie tak je to to,ak sa nezlepsi tak to budu zubky
Ano 🙂 Aj moja to robi a posledne dni dost zurivo a to je inak dost pokojne babo 🙂. Ale "zuzlanie" je znakom aj unavy. Kolko ma mesiacov?