Synovi minuly tyzden prevrtavali hornu stvorku bo sa mu robil hnisavy vacok. Je normalne ze ked sa mu zubok upcha a par hodin ho necistime ze sa mu vacok opat urobi? Jasom myslela ze po prevrtani vsetko vytecie... Budeme cistit a bude ok... Ale necakalasom ze sa mu opat spravi ten vacok. Dakujem
Ano je to normalne.My sme takto museli ne hat otvoreny zubok nakolko ked sme dali plombu do mliecneho automaticky sa zacal vacok robit.Cize zubar jej prevrtal celi zub a nechal otvoreny s tym ze zubok si VZDY po jedle musi precistit aby tam to jedlo neupchalo kanalik a nezacalo kvasit Takto musime vyckat kym stolicka vypadne.Uz ma 9 r.pomali tak hadam uz to bude cim skor.A ostatne zubky co jej mlecne robili taky problem nemaju.Vycistil vyvrtal a zaplomboval.Len tento jeden musel ostat otvoreny
Poproste ho nech mu tam daca liecivo.Nam sa asi mesiac tvoril no teraz uz presiel polrok a nic sa netvori
@katkabg no mojbsyn je uplne histericky pri zubarovi. Boli sme v cadci ze mu daju rajsky plyn. Predtym mu dali tabletku nech je oblbnuty. Dobre ho to itapilo ale po uzreti zubara ako keby chytil novy dych. Plyn sa nekonal. Drzali ho okrem muza dalsi trajaanasilu prevrtali. Tak budeme cistit stale a uvidime ci to orestane hnisat. My mame vsetky stvorky zle... Ale to je vraj vyvojova chyba... Ma ich zle odkedy vysli. Dva zvladol krasne u svojho zubara prevrtat... Len ako pocul raz kricat jedno dievcatko tak odvtedy ho chyta panika
moja ma takto otvorenu dolnu stvorku. tiez mala vacok. poctivo sparatkom to cistime. len ona ma len 6 rokov, tak este dlho budeme cakat, kym ho nahradi trvaly zubok.
@polariso vies ono je to tak ze ked je ustrachany a ma z ndho paniku tak ten zubar urcite ken tak narychlo povrtal.Ono to niekedy nestzci.Nasa je herecka a miluje chodit s SVOJMU fesakovy zubarovy 😂😂😂 kresli mu obrazky on jej daroval nahrdelnik so Zubkom 😊 pusta detim rozpravky na obrovskej telke a tak.Cize mojcj malej vrtal aj 10 min a to ju to bolelo no ona je levica 😀
@polariso ahooooj,tak nam sa po dlhom case znovu ozval zablombovany zub.Druhy v poradi co sme robili.Zial napichal ju inekciou a skusal vytiahnut ale nakolko tam je hnis pod dasnom tak jej nezabrala a ju bolelo.Cize vyvrtal plombu,natlacil antibiotikum a o dva tyzdne ide zub stolicka von pretoze pod nou sa tlaci nova.Chuda az horucku mala z toho jak bola opuchnuta.Chvala bohu zubara mame mladeho fesiho co ma plazmovu tv a pusta rozpravky detom tak chodi stale s radostou🙂 teraz poprve zazila inekcie do dasna na umrtvenie
Baby ozvite sa mi prosim ak vasmu dietatu cistili kanaliky mliecnej stolicky a opravili. Maly mava hnisavy vacok ale chcela by som dat zub opravit lebo nechcem aby mu ho museli vytrhnut dakujem
@polariso Treba zajst zubarovi na precistenie. Idealne dnes. Mali sme to tak s malou a nakoniec aj tak musel ist von aj s vackom.