Baby poraďte prosím vás 🙏. Moja malá má 4 mesiace a pravdepodobne ju trápia zúbky. Je nespokojná, vyžaduje si nonstop pozornosť, mrnčí, slince a pchá si ruky do úst, nespí poriadne, nič ju dlho nebaví. Kaká viac krát za deň. Teplotu som zatiaľ nespozorovala. Viete mi poradiť niečo ja úľavu? Ďakujem 😊
Dentinox gel, ako jediny ma ucinnu latku lidokain, nam zaberal krasne.
@mmoni89 u nas boli zuby na programe 10 mesiacov vkuse, to uz sa tazko zatina a preckava.
Dentinox a polovicna davka nurofenu - ale len ak naozaj vidis, ze babatko trpi bolestou, nie ze len slinta, alebo si pcha rucky do ust...
@renatka1985 no ja to veľmi dobre poznám a ako píšem u nás nič okrem ciciku. A zase ja osobne niesom za lieky pokiaľ nieje naozaj veľmi zle, vždy sme to nejak zvládli. Ale jasne že by som nenechala plakať vyslovene bolesťou
Nasej malej tiez iduzubky ma 4 a pol mesiaca. Pouzivam homeopatikum Camillia a dasienka potieram gelom Dentinox. Celkom to zabera.
@mmoni89 chapem. Moj sa sam odstavil ked mal 9 mesiacov, takze o tuto “zbran” som prisla. 🤷🏻♀️
My máme na zubky 3 "zbrane" podľa bolesti...
1. Kusatko s chladivym gelikom vo vnutri (stačí na kus dať do chladničku)
2. Dologel z lekárne na potieranie ďasien ak je horšie
3. Nurofen čapíky ak je bolesť fakt veľká alebo ak nabehne aj teplota.
Ak treba tak kombinujem... inak ten dologel malému chutí neskutočne a sama som ho používala keď som mala strojček... 🙂
Doktorka mi povedala , že občas môžem dať od bolesti aj nurofen
V lekárni je dostať kopec gélov na ďasna, v dm-ke dostať kúpiť hryzatka ktoré dáš na chvíľu do mraznička či chladničky