Dobrý večer, chcem sa opýtať na skusenosti, malej sa tlacia prve zubky uz od 3-mesiaca, reraz ma nieco cez 4 mes a začala cmukat s perami, mrnčat tak, ze oluhe pri tom, to by nic nebolo, horsie ze,sa v noci zobudi a dookola mrnci teda "spieva" a pluje dookola plus cmuka...prva dcera toto nerobila pozeram na nu, co to za zvuky...ppzna,to niekto? Prsnik vtedy odmieta a iba si tak sama,pre seba hundre, diky za rady
U nas prve zubky az v 11mesiacoch.v skupine pomaly kazde uz 2 ci aj viac zubkov a my len prve.potom sme mali dlhsiu pausu a kuknem cele dasna napuchle skoro vsetky naraz.a to len kuknem a uz vidim ciarocku na dasenku a dalsi zubcek ide.tiez sme trochu mrchavejsi hlavne vecerne zaspavanie sem tam v noci mrncanie ale nic hrozne dam cumel pretoci sa na opak postelky a spi dalej.
@evkaandrus ahoj,my sme tym prave presli...resp.uz cely 4mesiac bol syncek umrncany a ked som ho mala napr.na rukach,doslova spustil rev od bolesti...az zaciatkom 5.mesiaca zacal viac slinit,akokeby mlaskat a spodnu peru si stale daval na spodne dasienka...potom som si na dasienku vsimla take biele bodocky a ked som mu na dalsi den objavila na spodnej pere skrabanceky,vedela som na isto,ze su to zubky...mame dva a akonahle vysli,zmizla aj placlivost,mrzutost a vsetky ostatne problemy
To mozu byt tie zubky. Moj najstarsi mal uz na tri mesiace dva zuby, ale necmukal len hrozne soplil a slintal.