Ahojte,
maly ma 4 mesiace a zjavne mu idu zubky. Geliky- kamistad, calgel- odskusane, no nulovy efekt
Camomilla a Viburcol este ako tak pomahaju, v nudzovom pripade som dala Nurofen.
Kedze ma 4 mesiace, tazko s tymi hryzatkami, ktore mame, jednoducho nevie s nimi este pracovat.
Nahodou, nemate nejake odskusane, ktore by mu mohlo ulahcit to prerezavanie? Kludne prijmem aj nejake rady ohladne gelikov ci lieciv. Fakt som zufala, trva to uz vyse tyzdna a fakt je uz velmi nervozny a unaveny...o nas ani nehovorim....A ano, viem, ze to vude este milion krat, ale ide mi pomoct jemu, nie ani tak sebe 😊
Vdaka za dobre mienene rady ♥️
@eririka davam, len nemozem mu stale rektalne davat cipky. Hlavne ja fakt netusim, kolko to bude trvat. Zeby som naozaj jednoznacne videla a citila cosi pod dasienkom, tak to povedat nemozem. Ale slince, strka az nervne rucky do ust, strasne podrazdeny, tre si neustale ocka, spanok stoji za houby, nic ho nebavi....
@evica17
Ahoj, toto sme skusali, len on este nevie velmi uchytit tie hryzatka a u nas sa vsetky robia take ,,velke" nie do jeho rucky .... Prave som sa vratila z mesta a asi po dvoch hodkach hladania som nasla take z prirodnej gumy na hryzkanie ideal pre neho, oplachla vodou a dala do chladnicky, snad to zaberie lebo uz som fakt zufala.
Nám sa osvedčilo curaprox hryzatko 🙂 skusk kuk
@lenicka777 vdaka moc, pozriem 🤗
Za mňa monkey hryzatko, ale aj tak to väčšinu času boli ruky v ústach 😀 tiež sme sa trápili od 4 mes zúbok vyšiel až v 8. A na zubky odporúčam od saloos bio olej prvý zúbok sa vola. Prajem veľa trpezlivosti
My mame Matchstick. Nepusti ho z ust od 2 mesiacov.
@jane1987 Čipky nepomohli? Viburcol i nás zaberal fantasticky