Ahojte. Naša dcéra má niečo cez 5 mesiacov a začínajú jej ísť zúbky, všetko má potrebu žužlať, veľa slintá, večer je nekľudná. ALE v noci sa začala extrémne často budiť, vo svojej postielke nevydrží ani polhodinu, pritom od narodenia som ju uspávala na prsníku, keď zaspinkala tak som ju preložila do postielky a tam spala až do rána, v noci sa budila max 2-krát, vždy sa len nakojila pri mne v posteli a potom šup naspäť do postielky. Ale posledný týždeň to nejde, hlavne posledná noc bola hrozná, nebolo možné ju udržať v postielke, musela by som vstávať každých 15 minút, inak plač, hladkanie ani nosenie nepomáhalo. Tak som rezignovala a nechala som si ju v posteli pri sebe. Lenže ja nechcem aby si na to zvykla, hrozne ma z toho bolí chrbát a ramená, lebo teraz často vyžaduje dojčenie a ja som z toho celá dokrútená, ráno celá dolámaná... Myslíte že je to len precbodné obdobie, kým idú tie zúbky? Bude potom schopná zasa spať sama v postielke? Ďakujem za odpovede/ skúsenosti.
Ahoj, myslím, že je to len prechodné. Naša dcéra má 9 mesiacov a idú jej zúbky až teraz a takisto pár nocí spala pri nás v posteli. A rovnako aj predtým, keď bola mladšia, bolo obdobie, že spala pri nás a nebol problém potom ju znova uspávať v postieľke. 🙂