Prerezávanie stoličky a nechutenstvo

16. dec 2023

Ahojte,syn 22m mi odmieta papat,ide mu posledna dolna stolicka,cele dasno ma napuchnute ,,,,polievku spapa,aj vodu a caj vypije,aj sa nakoji,ale nahle ako mu dam normalne jedlo tak place ,ukazuje aj na jazyk,ma aj biely povlak akoby soor ,moze z toho nejest?uz som nestastna z toho ,,,,,k dr sa chystame v pondelok ,na pohotovost ho brat nechcem ,len ci niektora nemate skusenost s niecim podobnym dakujem

nikol789
16. dec 2023

Ahoj. My mame rovnaký problém, biely povlak som si u nej nevšimla.Mala tak stará ako tvoj malý, posledný týždeň obed, vecera nula bodov...
Je aj taka nepokojnejšia, odmieta jest
Tiež papa len polievky a mliecko... Nam sa celkovo "ťažšie" prerezavaju zuby, takze vzdy ked sa prerezal zub, bolo dobre

autor
16. dec 2023

@nikol789 nam az teraz,predosle kusok uplakany ale inak ok a.teraz tato stolicka no hroza

nairia
16. dec 2023

no stress, urcite ho to boli, takze nejake tvrdsie a tazsie pozutelne jedla prirodzene odmieta. ty ked by si mala bolave dasna/zuby, tiez by si bola obozretna. neboj sa, deti sa same nenechaju zomriet hladom.
nasej naposledy isli ocne, vsetky 4 naraz, cele dasna krvave, na jazyku afta. takmer tyzden skoro nic nezjedla, bud to bolo tvrde, alebo ju to stipalo. skus kamistadom potierat. nech sa mu to trosku znecitlivi. stolicky byvaju bolestive.

autor
16. dec 2023

@nairia len ma zneistuje najviac to ze ukazuje akoby na jazyk ,alebo zeby nevedel odkial kse bolest?

nairia
16. dec 2023

je mozne, ze to ma cele tam podrazdene, preto moze aj jazyk byt citlivejsi. pamatam si, ze ked mne isli zuby mudrosti, vzdy som mala este aj uzliny zdurene. hlavne je, ze pije, aj ze ti zje nieco.

autor
16. dec 2023

@nairia no zvacsa je na prsniku alebo pije vodu

nairia
16. dec 2023

to je v pohode, prsko je fajn, mm posobi aj analgeticky, takze by som bola v klude. aj ked lahko sa hovori, kazda z nas sa trapi, ked sa trapi dietatko. neboj, bude to fajn.

autor
16. dec 2023

@nairia dakujem za utechu ,no aj tak neviem ci s nim ist k dr ci nie

katarina197711
1. mar 2024

na ukľudnenie mu môžete dasno potriet Neocide gelom má príjemnú pomarančovú chut a neštípe..