Môže mať súvis s prerezavanim okrem zvýšenej teploty aj zápach z ústočiek a mierny povlak na jazýčku? Nechce papat. Ináč ani nekasle, keď plače tak jej tečie z nosa len taká vodička... ( sme na dovolenke a bojím sa o ňu)
@renka40
uplne si ma dostala s tymi zdrobneninkami. Neznasam ich 😠 Este ze ten zapach si nechala v povodnej forme...
Zapach z ust sa moze vyskytovat pri bakterii streptokok. Pri prerezavani zubov by som ho necakala. Cistite malej zuby/jazyk? Prepac, mozno to vyznelo blbo, ale nemyslela som to v zlom.
Mozno zjedla nieco nezvycajne, v pripade ze ste niekde v exotike....
Myslim ze uz si skusena mama a vies primerane vyhodnotit situaciu. Ak by pribudli dalsie symptomy a dieta bolo apaticke tak by som vyhladala lekara/pohotovost. Ak je mala spokojna a netrapi ju to tak by som pockala kym sa vratite z dovolenky
@prego81 ospravedlňujem sa za tie zdrobneniny, ale keď mne jej bolo tak ľúto 😒 . Kúpila som tam v lekárni jeden sirup a hneď to prešlo. Aj horúčky aj biely povlak na jazyku .... akoby uťal. Tak si ešte 3 dni užila more. Potom som si všimla dole prerezanu stoličku a celé navrete až zakrvavene. (Ako kráter) Už sme doma. Dnes sme prileteli. Ďakujem za odpoveď. 🙂
@renka40 a povlak je akej farby?? Nemoze mat tzv. žabu??