Prerezávanie prvých stoličiek - trápenie, nervozita

vecicky42
23. okt 2015

Ahojte moj chlapec ma 18 mesiacou, prerezavaju sa mu prve stolicky jedna horna uz je ale tri su opuchnute a nie sa prerezat, je to s nim na navydrzanie. Velmi nervaci,hryzie si prsticky,vsetko okolo seba. Ked dostane ten svoj "zachvat " sa ho ani dotknut nemozem nic ani papat mu dat,prebalit sa nenecha nic, iba place vrieska nervaci,prehadzuje sa,vrti, zuje prsty. Moze to mat aj s niecoho ineho? Je to spravanie naozaj zo zubkov? Ja uz fakt nevladzem sa pozerat ako sa trapi. Sirup mu pomoze ale nechcem ho stale do neho pchat, geliky nic to hned vycmula ani nezaberu, cipok mu nevopcham to sa mu neda iba ho este voac rozculim. Prosim poradte mi co mam robit,dakujem

8291
23. okt 2015

@vecicky42 chúďatko.aj som sa zasmiala naňom.my mame zatiaľ 11 zubkov a stoličky nas ešte len čakajú.aleked sa nam štvorky hore prerezavali tak bola celeee dni umrnčana a umrnčana,prsty mala dohryzene uplne do krvi.

evitka83
24. okt 2015

@vecicky42 moja mala ked je uz naozaj urevana, hlavne v noci tak jej supnem nizsiu davku nurofenu a je pokoj, hlavne sa lepsie vyspi a cez den je to znesitelne

loknicka
20. dec 2015

ahojte baby tak nam idu posledne stolicky a mame hnacky a cumel kuseme jedna radost nestiham kupovat viete nieco poradit? hnacku zvládame- horsie tie cumle. uplne ich rozkuse bojim sa aby jej kusok nezabehol... je zvyknuta zaspavat s cumlom a ja som teraz z toho nervozna.... dakujem za rady maminky 🙂