Mamicky poradte co ucinne mozem dat do nosteka 7mes,syncekovi na nadchu,lebo mi nevie ani cez den ani v noci kvoli nej spat uz 2 tyzdne 😒 dr povedala,ze to ma zo zubkov no ale niejako neprechadza a on nevie spat kedze mu tam vkuse chrapci,odsavam mu ich no asi nevitiahnem vsetky,davala som nasivin 7 dni 0 bodov teraz davam ten solny roztok physiomer a tiez nepomaha !!! Existuje nieco ucinnejsie???Dakujem vopred
@saska.t no tak mne povedali ze mozem solny roztok ,ze to mu nublizi ale vobec nepomaha aj ked pise ,ze uvolni dych,cesty na 12hodin 😖 tak malinky vkuse place kvoli tomu,chrapci mu to tam horzne,a kedy ta nadcha prejde ked ma este len prvy zubok a ma ich mat 20? 😒 viburcol cipky a chamomilie vulgaris 15 som skusala nic nezabralo!!!! 😖
ahoj , aj my mame 7mes a teraz ked citam že sopliky a zubky tak už asi chapem. Maličká začala soplikovat ale nie až tak ako ty pises . Zatial nic necitim ani nevidim. Mala aj zvýšenú horúčku , tak asi už pojde daky zubok . My mame do nošteka STÉRIMAR , je to síce písané že proti infekcii , no nam zabera . dala som jej ho asi 3x a dnes už rano nemala sopliky . Physiomer ani nedávaj to je úplne zbytočné na soplíky .
ahojte, je to typicke, ze pri prerezavani zubkov, stupne teplota + sopliky, ... nedavajte rozne kvapky aby ste neposkodili sliznicu, vytierajte nostek tekutym kolostrom, pripadne aj dasienka, ma neuveritelnu regeneracnu a protizapalovu schopnost + aloe zubna pasta
Lucia, poslala som Ti v sprave moje tel. cislo, v pohode prezvon a poviem viac 🙂
solný roztok do nošteka ,najprv strekni soľ.roztok chvíľu počkaj a potom odsávaj ,keď jednu dierku odsávaš ,druhú zapchaj a potom opačne,ale tak šup,aby si drobca neudusila a nad postieľku dávaj na noc vlhkú plachtu a hlavičku daj vyššie
Ahoj, aj my s tym mame skusenosti, no tiez nasivin a potom odsavanie v kuse - odsavacka na vysavac, tie rucne su podla mna na nic - este nam pomohlo, dala som varit bobkove listy a nechala vyparovat sa po byte, ked zaspinkal tak k nemu do izby a na spinkanie mu zvys polohu hlavky, daj nieco pod matrac do postielky, snad nieco pomoze, musite vydrzat 🙂
Mne doktorka povedala ze odsavat nemam lebo hlavna pricina "naokao" plneho nosa je opuchnuta sliznica.Dala mi recept na nejake hnedu vodicku s ktorou malej nostek vytieram a kombinujem to s nosným sprejom hypomer (ten je fakt vyborny) Ked sa mi zda ze ma noštek velmi plný tak dam vodicku a tak o 2 hodinky na to nastriekam do nosteka sprejik a mam pokoj na cely den.
@lucia006 je to typicky znak zubkov a na to kvapky nepomozu,len tym nicis sliznice,kedze to nie je akutny stav z virozy,toto musite jednoducho len pretrpiet,alebo sa poobzerat po homeopatii,ktora zvykne pri babätkach zabrat 😉