Prerezávajúce sa zúbky a soplíky

lucia006
3. jún 2013

Mamicky poradte co ucinne mozem dat do nosteka 7mes,syncekovi na nadchu,lebo mi nevie ani cez den ani v noci kvoli nej spat uz 2 tyzdne 😒 dr povedala,ze to ma zo zubkov no ale niejako neprechadza a on nevie spat kedze mu tam vkuse chrapci,odsavam mu ich no asi nevitiahnem vsetky,davala som nasivin 7 dni 0 bodov teraz davam ten solny roztok physiomer a tiez nepomaha !!! Existuje nieco ucinnejsie???Dakujem vopred

saska.t
3. jún 2013

@lucia006 je to typicky znak zubkov a na to kvapky nepomozu,len tym nicis sliznice,kedze to nie je akutny stav z virozy,toto musite jednoducho len pretrpiet,alebo sa poobzerat po homeopatii,ktora zvykne pri babätkach zabrat 😉

lucia006
autor
3. jún 2013

@saska.t no tak mne povedali ze mozem solny roztok ,ze to mu nublizi ale vobec nepomaha aj ked pise ,ze uvolni dych,cesty na 12hodin 😖 tak malinky vkuse place kvoli tomu,chrapci mu to tam horzne,a kedy ta nadcha prejde ked ma este len prvy zubok a ma ich mat 20? 😒 viburcol cipky a chamomilie vulgaris 15 som skusala nic nezabralo!!!! 😖

kristink
3. jún 2013

ahoj , aj my mame 7mes a teraz ked citam že sopliky a zubky tak už asi chapem. Maličká začala soplikovat ale nie až tak ako ty pises . Zatial nic necitim ani nevidim. Mala aj zvýšenú horúčku , tak asi už pojde daky zubok . My mame do nošteka STÉRIMAR , je to síce písané že proti infekcii , no nam zabera . dala som jej ho asi 3x a dnes už rano nemala sopliky . Physiomer ani nedávaj to je úplne zbytočné na soplíky .

dada97
3. jún 2013

ahojte, je to typicke, ze pri prerezavani zubkov, stupne teplota + sopliky, ... nedavajte rozne kvapky aby ste neposkodili sliznicu, vytierajte nostek tekutym kolostrom, pripadne aj dasienka, ma neuveritelnu regeneracnu a protizapalovu schopnost + aloe zubna pasta

lucia006
autor
3. jún 2013

@kristink no uz som zistila ze je to zbytocne ,predtym som nikdy nic este nedavala tak som nevedela.lebo nadchu ma prvy krat.tak skusim to co pisete vy ten sterimar,ale to je tiez tak isto ako physiomer morska voda ci? 😒

lucia006
autor
3. jún 2013

@dada97 a odkial tekute kolostrom?

dada97
3. jún 2013

Lucia, poslala som Ti v sprave moje tel. cislo, v pohode prezvon a poviem viac 🙂

aristka
3. jún 2013

solný roztok do nošteka ,najprv strekni soľ.roztok chvíľu počkaj a potom odsávaj ,keď jednu dierku odsávaš ,druhú zapchaj a potom opačne,ale tak šup,aby si drobca neudusila a nad postieľku dávaj na noc vlhkú plachtu a hlavičku daj vyššie

lucia006
autor
3. jún 2013

@aristka este mi aj radili nechat na sporaku vriet vodu so solou ,nech to ide do cleho bytu tak poskusame to i to 😉

aristka
3. jún 2013

@lucia006 vieš čo nám takéto zvlhčovanie nepomohlo,lebo ak je to myslené ako naparovanie také nepravé ,môže to ešte situáciu aj zhoršovať a dieťatko ešte zalievať...no uvidíš...hlavne vydržte,zúbky vyrastú a bude dobre 🙂

lucia006
autor
3. jún 2013

@aristka no len zubky rastu do dvoch troch rokov to je este dlha doba,dufam,ze to nebude furt take strasne ako teraz,noci mame totalne strasne kazdu jednu cez den nervozny este tie sople dotoho , 😒

marekahenrieta
3. jún 2013

Ahoj, aj my s tym mame skusenosti, no tiez nasivin a potom odsavanie v kuse - odsavacka na vysavac, tie rucne su podla mna na nic - este nam pomohlo, dala som varit bobkove listy a nechala vyparovat sa po byte, ked zaspinkal tak k nemu do izby a na spinkanie mu zvys polohu hlavky, daj nieco pod matrac do postielky, snad nieco pomoze, musite vydrzat 🙂

mimake
4. jún 2013

Mne doktorka povedala ze odsavat nemam lebo hlavna pricina "naokao" plneho nosa je opuchnuta sliznica.Dala mi recept na nejake hnedu vodicku s ktorou malej nostek vytieram a kombinujem to s nosným sprejom hypomer (ten je fakt vyborny) Ked sa mi zda ze ma noštek velmi plný tak dam vodicku a tak o 2 hodinky na to nastriekam do nosteka sprejik a mam pokoj na cely den.