ahojte mate niekto skusenost s gelom dentinox?
Ano mali sme ale moc sa nam nepozdaval. Ak mozem poradit, skus zohnat Dologel bol vazne super nam teda vyhovoval najviac! A to sme odskusali asi vsetky.
ahoj,viem,ze kamaratka ho davala dcerke na dasienka,ked jej zacali vychadzat zubky...rovno na dasienka tenku vrstvicku treba naniest,trochu ten gel znecitlvie dasienka,cim sa babätku ulavi,treba vyskusat,su v nom rastlinne vytazky,nie kazdemu dietatku to vyhovuje....ja ho mam kupeny uz pre svojho synceka 🙂
nam tiez pomohol... davala som jej ho na zubnu kefku, ktorou si ona sama postiskala dasna tam kde ju nejviac boleli. pomohol pri hornych dvoch zubkoch a uz nepouzivame!
my sme ho zacali pouzivat ked isli stolicky a pomahal
pouzivali sme ho, pomahal, ked malej isli zuby, sama si ho chodila pytat 😀
no mozem ti povedat je to slaby pripravok mundisal gel je super a je silnejsi a pomaha okamzite
my sme pouzivali calgel,ale viac sa mi pozdaval mundisal gel. Odporucili nam ho v lekarni,neobsahuje cukor a ulavil od bolesti.
my sme ho pouzivali obcas zabral obcas nie asi ako kazdy 🙂 teraz mame calgel a je to to iste 😒
My ho pouzivame a som nadmieru spokojna....Nam vzdy zabral 😎
používame, odporúčam...
ja som s dentinoxom spokojna zabera maly je hnde spokojnejši a ked mu zabere aj papa je dobry ,, 🙂
Ahoj, mojmu malemu zaberal, tak som mu ho pred spanim davala z oboch stran na cumlik, tym padom mu to dlhsie posobilo... ALE... cumlik zacal zltnut. Maly ma uz 2 spodne zuby, tak sme Dentinox prestali pouzivat. 😖 Inak bol dobry, zdalo sa mi, ze posobil dlhsie nez Bonjela. 🙂