Poznáte gél Dentinox na ďasná?

zuzkarobko
19. jan 2013

ahojte mate niekto skusenost s gelom dentinox?

martina380
19. jan 2013

Ahoj, mojmu malemu zaberal, tak som mu ho pred spanim davala z oboch stran na cumlik, tym padom mu to dlhsie posobilo... ALE... cumlik zacal zltnut. Maly ma uz 2 spodne zuby, tak sme Dentinox prestali pouzivat. 😖 Inak bol dobry, zdalo sa mi, ze posobil dlhsie nez Bonjela. 🙂

tatiana7777
19. jan 2013

Ano mali sme ale moc sa nam nepozdaval. Ak mozem poradit, skus zohnat Dologel bol vazne super nam teda vyhovoval najviac! A to sme odskusali asi vsetky.

stellamaris
19. jan 2013

ahoj,viem,ze kamaratka ho davala dcerke na dasienka,ked jej zacali vychadzat zubky...rovno na dasienka tenku vrstvicku treba naniest,trochu ten gel znecitlvie dasienka,cim sa babätku ulavi,treba vyskusat,su v nom rastlinne vytazky,nie kazdemu dietatku to vyhovuje....ja ho mam kupeny uz pre svojho synceka 🙂

danusskaaa
19. jan 2013

nam tiez pomohol... davala som jej ho na zubnu kefku, ktorou si ona sama postiskala dasna tam kde ju nejviac boleli. pomohol pri hornych dvoch zubkoch a uz nepouzivame!

euka210
19. jan 2013

my sme ho zacali pouzivat ked isli stolicky a pomahal

mia551
19. jan 2013

pouzivali sme ho, pomahal, ked malej isli zuby, sama si ho chodila pytat 😀

zuzu611
19. jan 2013

no mozem ti povedat je to slaby pripravok mundisal gel je super a je silnejsi a pomaha okamzite

nesa12
19. jan 2013

my sme pouzivali calgel,ale viac sa mi pozdaval mundisal gel. Odporucili nam ho v lekarni,neobsahuje cukor a ulavil od bolesti.

majulino
20. jan 2013

my sme ho pouzivali obcas zabral obcas nie asi ako kazdy 🙂 teraz mame calgel a je to to iste 😒

anw
20. jan 2013

My ho pouzivame a som nadmieru spokojna....Nam vzdy zabral 😎

hana145
21. jan 2013

používame, odporúčam...

marikazavadka
27. jan 2013

ja som s dentinoxom spokojna zabera maly je hnde spokojnejši a ked mu zabere aj papa je dobry ,, 🙂