Ahojte mala 2rocna mi spadla dneska s rukami vo vrecku na usta rovno na beton😟 viete mi prosim poradit ? Malej sa posunula prava vrchna 1tka a troska jej ten zub krvaca ,sme obe pozitivne na covid cize k zubarovi nemozme ist 😟 myslite ze sa jej ten zubok upravi? Lebo som na nervy z toho 😟 dakujem
@kacena4 dakujem 😊 vidno tam ze ten zubok kde je sipka je posunuty dozadu troska ,a je aj nizsie ako ten druhy 😟 preto sa bojim ci jej to nejak neposkodi zubky 😟 je nakrivo asi o 1mm je nizsie a pritom boli obe v rovine predtym 😟 1x sa mi stalo ze takto spadla cela pusa krvava plac hrozny 😟
krv bola z pery nie dasna takze to moze byt ok, nasej sa pocunuli zubky horsie a po 2 tyzdnoch museli ist von ☹ drzim palceky
@kacena4 krv jej ide aj zo zubka ked sa ho dotkneme 😟 len to posunutie ma desi ze ci sa jej nieco nestane 😟 k zubarovi sa nedostaneme do minimalne 25teho pretoze cely buduci tyzden sme v karantene 😟 snad to bude dobre a daju sa taketo zubky vybrat tak malym detom? Moja neotvori ani ustocka poriadne tak si to neviem predstavit ako to zubari robia 😟
nie nic sa jej nestane ak by opuchla potom rieste dr aspon po telefone
My sme to pred casom riesili so synom, ale mal to teda o dost horsie, behali sme 2 dni po pohotovostiach. V konecnom dosledku mu okrem rtg nerobili nic. Po par dnoch sa mu zuby same posunuli naspat. Trosku ich ma zial osivene, zatial drzia, jedava normalne, cakame ci vypadnu🙁 verime ze nie.
Zubok skus jemne posunut naspat. Tyzden kasovite jedla, nic tvrde. Bud zubok prezije alebo odumrie.
(Rada od zubarky)
@desore neda si chytit zubok ,sama sa ho nedotyka ,skusala som jej ho posunut ale ohyna hlavicku a place a ked nanho zatlacim troska tak sa jej pusti z neho krv 😟 dneska zavolam zubarovi aj ked cez telefon asi vela nevyriesim 😟 no kto vedel ze zabudne ruky vo vrecku a spadne rovno na zuby 😟 tie kasovite jedla to jej budem davat aj krmit ju ,lebo ona aj tak na predny zubok nehryzne boli ju to . Dakujem za rady 🙏
@tanicka19 vazne to nechaju tak? 😟 Ja som prvy krat take nieco videla ze sa zubok posunie dozadu a dole ,ze nie je sumerny 😟 ja som si ako dieta vybila zub tiez pravu jednotku ale ja som mala trvaly uz 😟 dufam ze to budete mat tiez v poriadku 🙏 mam pocit ze to asi kazde dietatko musi padnut na usta 😟 svagrinina mala sa len zrazila hlavami a predne zubky sa jej zatlacili dozadu a teraz ich ma krive 😟 musia riesit strojcek 😟 tak snad sa to upravi 🙏
Ano, vlastne sam si ich jazykom dal postupne naspat. Jemu sa ale nekyvali. Kontrolovali iba ci nie su poskodene dospele zuby v sanke. Mliecne sa neriesia. Dakujem drzim aj vam palce nech je to ok
@tanicka19 dakujem velmi pekne dufam ze to bude ok a ze nema poskodene zubky 🙏
no na fotke nic nie je vidiet, ale su dve moznosti, bud sa zub chyti a bude v ustach alebo vypadne ak sa narusilo lozko. drzim palceky