Pomohol vám jantárový náhrdelník pri prerezávaní zúbkov?

5danula
4. dec 2014

Uvažujem o kupe jantaroveho nahrelnika pre dietatko,mame bolestive prerezavanie zubkov. Mate s tym skusenosti?

martina646
4. dec 2014

Ja som ho malej kupila, ale nemam pocit, ze to nejako pomohlo. Presli sme si vsetkym od placu, nechutenstva, hnaciek, teplot, spolikov, bolavych usiek ... az kym vsetky zubky nevyliezli. A navyse mi to na detoch pripada strasne trapne, vobec sa mi nepaci taky "mega" sperk na takom malom babatku. Na spanie som to aj tak davala dole. Z mna NIE. Aj ked, mam ho odlozeny a pri druhom zase mozno skusime, ked bude najhorsie. Ale na chlapcovi to bude este komickejsie.

micuska333
4. dec 2014

možem povdať ž nám velmi pomohol my sme ani nevedeli že sa nám niečo prerazalo ja som už mala tiež niekedy pocit že si hlavu budem plieskať o stenu ....pootm som ho ho kúpila a dala a možem povedať dieťa pravý opak

loknicka
4. dec 2014

Ja na nahrdelnik akurat cakam - objednala som ho tak som zvedava 😉

ivetka_kamo
4. dec 2014

Deti su rôzne, týmto veciam neverim, je to psychologicky moment. Staršiemu išli prvé zuby úplne zle, o stoličkách som ani nevedela a žiadny náhrdelník som nedavala. Čiže pri jednom dieťati sme zažili hrozné noci ale aj kľudné, paradoxne pri stoličkách

evittam
4. dec 2014

Presne tak, každé dieťa je iné a podobným sprostostiam teda fakt neverím, treba začať reálne rozmýšlať. Je to len o psychike. Keď tomu veríte tak vám asi fakt nič iné nepomôže.... 😉

lucymk
4. dec 2014

neviem co to je jantarovy nahrdelnik,ale ja osobne som pocula dobre referencie na zubnu pastu aloe vera,tak som si ju objednala.je velmi dobra.staci si jej dat len koustit na koniec kefky.mne osobne po 5umyti konecne pomohla na krvacajuce dasna. pomaha aj na kutiky,zubny kamen a zapali.neverila som ,ale teraz uz nedam nanu dopustit

tana2278
4. dec 2014

Nie, asi som slabo 'verila' v jeho ucinok.

lucinda7
4. dec 2014

našmu najmenšiemu velmi pomohol,pri starších take ešte "nebolo"🙂 išli mu zubky navalovo po 6 a fakt sme ani nevedeli že idu....ale treba ho pravidlene omyvať pod tečúcou vodou.... 😝

henikav
4. dec 2014

Nie je to ziadna povera, z jantaru sa naozaj uvolnuju liecive latky, dokonca v davnej minulosti ho nepouzivali len pri zubkoch, ale aj pri inych chorobach, zapaloch ci operaciach...... My ho mame, dostali sme od nasho tatu, sadu pre malu, aj pre maminku, okrem toho ze je to pekne, nasej malej vysli vsetky zubky bez toho ze by sme o tom vobec nieco vedeli. Nema to nic podobne s povercivostou, ako napriklad cervena snurka proti urieknutiu.
KUK clanok http://www.sperkyjantar.sk/www-sperkyjantar-sk/...

matafen
30. dec 2014

Jantar je mineralizovana zivica ihlicnatych stromov, anorganicka zlucenina, neobsahuje ziadne liecive latky, nema ziadnu terapeuticku ucinnost, jej ucinok je porovnatelny s ucinkom placeba - je to len a len o psychike 😉

sheila72
30. dec 2014

nič v zlom, ale osobne si myslím, že je to blbosť ako všetky povery.

wustora
1. nov 2022

Mi sme dostali tiež do daru jantárovi náhrdelník hneď sme ho ako cca 4mes malej ktorú začali dráždiť zúbky nasadily po celom dni som ho na večer dala von a zabudla dat spet 5mes začali trápiť ešte väčšie bolesti aj horúčky sme mali 3dni 39stup tak som si povedala ved stým jej neublížim vrátim jej spet do krku musím povedať že čo sa týka účinku na bolesti podráždenie nespavosť to neucinkuje ale aspoň do teraz sme nemali žiadne horúčky od daného dňa čo som jej ho dala spet naša skúsenosť s jantárovým náhrdelníkom