Ahojte mamičky kto ma skúsenosť s rýchlym rastom zúbkov? Nam prvý vyšiel v 2. mesiacoch a teraz máme pol roka a už 7 zúbkov. Je to dobre ci zle keď tak rýchlo rastu 😁?
Je to v pohode, kazde dieťa to má inak
Urcite je to o.k. budu jedine skor vypadavat 😉 pozorovala som to nu synov 🙂
@meduska12345 to môžeš byť len rada, že vám tak dobre vychádzajú. Niektorým deťom len jeden zub vychádza pol roka. Takže buď úplne v kľude a buď rada, že to má takto
Tak s týmto skúsenosť nemám, ale suseda mi hovorila, že jej syn sa už narodil s jedným zubom. Takže je to asi dosť individuálne. Môjmu začali prvé dva zúbky rásť až v 8 mesiacoch.
@meduska12345 je to tak ako ma byť. Môj posledný syn mal 10mes. a po zube ani chýru ani slychu... 😉
@meduska12345 Ahoj, naša mala v roku už všetky, tiež jej išiel jeden za druhým
@meduska12345 je to v pohode. Môj malý mal tak isto. Teraz má 15 mesiacov a ani neviem koľko má zúbkov 😲. Chvalabohu zúbky mu nerobili problémy. My sme ich už len našli v puse 😀
tak ako niekomu rastu rychlo, niekomu zase pomaly, je to asi genetika, nasa mala ma 14mesiacov a stale ma iba 2 spodne jednotky ....
@meduska12345 ako pokračujú zuby? Môj mal od 4 mesiacov 6 zubov a teraz bude mať 11 mesiacov a stále má len tých 6 zubov 😂
@nikiki29 zatiaľ stále 7 🙂 ale myslím ze sa zasa začínajú tlačiť ďalšie. Ma spuchnute ďasná na očné zúbky tak uvidíme kedy sa ukážu 😁
@meduska12345 no aj môjmu sa tlačia dolné dvojky, ale to som si myslela už aj pred mesiacom, aj pred dvomi 😀 tak ja už neviem... 😀
@meduska12345 Skupina Čisté zuby sa nekazia, tam radia zubári pre deti https://www.modrykonik.sk/group/9719/
@meduska12345 tak aspoň to máte rýchlo za sebou. Môj si pritom vytrpel riadne