Pokazené zúbky u dvojročného syna

11. feb 2022

Ahojte, syn bude mat 2 roky a všimla som si, že na predných zubkoch sa mu spravili take zlte fliaciky(vyčistiť sa to nedá). Je to kaz? Dá sa s tým ešte niečo spravit, aby sa to zvrátilo? Pomoze ten GC krem/pasta na to? Starši syn takéto nemá/l. Dakujem

im709vf
11. feb 2022

Aj môj ma žltý fliačik na prednom zube, pritom odmala čistíme každý deň 🙂 dr vravela ze to nevadí

autor
11. feb 2022

@im709vf Ano, boli ste to dat pozriet? Na preventivke v lete to ešte nemal a nechcela som s ním teraz behať k zubarovi kvôli omikronu a rada by som ešte mesiac počkala, kým sa situácia trosku ukludni, lebo chodíme na kliniku, kde sa premelie veľa ľudí, len som nevedela, či čakaním niečo nezanedbam.

im709vf
11. feb 2022

Boli sme prednedavnom riešiť kaz na stoličke, a v rámci toho sme sa na to spýtali 🙂 není to nič zle

diamond007
11. feb 2022

Kaz to nie je, avšak treba to dobre čistiť. Pýtala som sa zubarky na to. Povedala mi že to je zo slabého umývania zubov

anjelok
11. feb 2022

Nebral atb? Moja to mavala z toho, po case to zmizlo.

autor
11. feb 2022

@anjelok nebraval, ale zacala som mu dávať pred dvoma mesiacmi take vitaminy, že by to bolo aj z toho?

autor
11. feb 2022

@diamond007 no možno sme neumyvali až tak dôkladne, lebo sa mi dosť brani pri tom😏 už som si pozrela nejaké video a skusim si ho nohami prilahnut, aby mi nerotoval.

anjelok
11. feb 2022

To netusim, moja to mala len z atb