Pokazené zúbky 3 ročnej dcérky

kikusa2111
15. feb 2012

Pôvodne som sa chcela len spýtať ale keby sme mali diskutovať v komentároch bolo by to asi na dlho.Dcérka si v lete vybila 2 zúbky,jeden aj s koreňom tak ten je ešte vpohode ale s druhého si odštiepila tak, že jej z neho ostal len kúsok,stále ju bolel a tak sme šli k zubárovi,ten jej z neho vyvŕtal hnis a bol pokoj.No dnes som jej umývala zúbky a tiekla jej z neho krv.Má ho taký čudný a vlastne všetky horné.Bojím sa, že tým že si to silno narazila pri páde ústami o železnú rúrú nejak pokrivila hornú sánku či niečo také a že jej to bude zvláštne rásť jeden cez druhý.Chceme ísť zubárovi ale nedá mi to a chcem sa spýtať aj takto či ničo podobné malo aj iné dieťa.

katarina43
15. máj 2013

@kikusa2111 ahoj ani vy nemate zubky v predu?nam sa to tiez stalo a som z toho taka nestastna ☹ no co uz nic nam ine neostava ako si pockat pokym nam pojdu trvale zubceky.A vasa mala kolko ma?Nerastu jej este trvale?dakujem.katka

dana_l
15. máj 2013

znamej si dcera narazila zubky a pokazila si sklovinu na vsetkych - ten naraz bol taky silny ze jej to urobilo "trhlinky". opravovali jej to - nejako "zlepovali" alebo take cosi.

simca06022011
15. máj 2013

pokrivit sanku llen tak nejde, asi by si musela nejak zlomit, skuste sa vypytat na rtg a uvidite.