Zeny prosim Vas mala ma 20mesiacov a idu jej asi zadne zuby.stolicky. diteraz pri zuboch problemy neboli ale toto uz je vyse tyzdna je maximalne hystericka uplakana precitlivela. Az na nevydrzanie uz. Mala aj teploty no doktorka jej nic nezistila. Mize to byt ze to su taketo sceny pri zuboch?
@dollynkaa ano moze byt a zistite to velmi jednoducho ja vzdy, ked som si nevedela rady som dietatu podala sirup ak sa do hodiny ukludnilo a bolo ako vymenene tak mi bolo jasne, ze je ho/ju nieco trapy - boli...
No vraj teploty už z toho ze pri idúcich zubkoch znížená imunita a dietatko niečo schyta nejaký vírus. Ale zvysene môžu byť ak kvôli bolavym dasienkam. Mám už vyše troj ročného synčeka takže mám skúsenosti s idúcimi zubkami. Áno môže byť hysteicka prectlivela. Boli to a predsa 20m dieťa takzo vydrží že prejde to. Stoličky aj očné bývajú zvlášť ťažké na prerezanie a vydrzat to. Skús homeo chamomila ,gely, a ak už moc zle aj paralen al niečo pre deti od bolesti aspoň na noc,cez deň pozornosť oddialit of zubkov,von chodiť, s kamarátmi aby bola nám to pomohlo napr,jedlo vlažné al studené podavat ak chce na hryzenie mrkvu,kaleráb. Ja mám teraz 12m so štyrmi zubkami len a zdá sa ze idú ďalšie vo vec som počte. Viem aké to je. Držte sa.