Panický strach zo zubára - preplatí dcére narkózu poisťovňa?

christina221
13. jan 2019

Dobrý večer, mám dcéru ktorá sa už odmalička bojí každého doktora. Mame s ňou problémy chodiť k Doktorom. U psychológa sme boli tiež. Od neho máme iba papiere že ma panický strach. Teraz však potrebujeme opraviť zúbky nakoľko má 4 zuby na extrakciu ale u zubára neotvorí pusu. A keď už áno tak hneď začne kopať a plakať. Videla som na internete že sa dajú zúbky urobiť v narkóze. Platili by sme za narkózu keď máme papiere od psychologičky že ma panický strach z doktorov? :/

alenah31
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
christina221
autor
13. jan 2019

@alenah31 ale čítala som pár príspevkov tuna a veľa mamiciek písalo že sa to dá ale sú to 3 roky staré príspevky :// tak neviem

alenah31
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
christina221
autor
13. jan 2019

@alenah31 mali ste papier aj od psychologičky

nerya
13. jan 2019

Skúste napísať mail do vasej poisťovne, ja som to riešila viac rokov dozadu a myslím že pokiaľ je dôvod že by mohli preplatiť, nakoniec som to ale nevyužila, takže neviem či je to naozaj tak. Ale najlepšie sa bude informovať priamo u nich 😉 držím dcérke palce, viem ako sa cíti ❤️

christina221
autor
13. jan 2019

@nerya ďakujem veľmi pekne ❤️a skúsim sa informovať

alenah31
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mellka
13. jan 2019

@alenah31 mozem sa spytat ako dlho trvala narkoza a kolko ma dcerka rokov?

alenah31
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
christina221
autor
13. jan 2019

@alenah31 koľko zúbkov robili vašej dcére?

alenah31
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
christina221
autor
14. jan 2019

@alenah31 našej treba trhať 4.. Al nebolia ju tie zubky

mellka
14. jan 2019

@alenah31 dakujem za odpoved. Aj my to chceme riesit v narkoze. Dcerka ma 4. A treba jej robit viacej zubkov. Dr povedal ze do hodiny by to mal stihnut. Cena za narkozu 150e/hod. by mala byt.

alenah31
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mellka
14. jan 2019

@alenah31 asi ano. My si mame pochodit na "predoperacne" vysetrenia sami. A tam prist uz s vysledkami ze moze absolvovat zakrok

janette321
25. jan 2019

Viem ze preplacaju . Ale nemali to od psychologicky ( to nieje lekar ) , ale od psychiatricky . Ale hlavne si to najprv musite dat schvalit a az potom ist na zakrok . Ked pojdete najprv na zakrok a zaplatite a az potom si to budete chciet dat preplatit , tak to uz nepreplatia ...