Dobrý deň
Včera mi môj drobec spadol nepekné z vysokej posteli po návšteve pohotovosti som si doma všimla že má odštiepene zo zubkov spodných . Na pravom tak do sikminky pozdlz a na ľavom chýba z vrchu malý oblúčik.
Stalo sa to i iným bábätkam? Aky to mal priebeh? Stmavli vám zúbky, odumreli? Boli ste hneď u zubara? Dali ste dorobiť chybajuce?
My sme ešte u zubára vôbec neboli, bojím sa ako to bude so zúbkami nechcem aby sa deti časom vysmievali škôlke 😔 a nebodaj boleli pri papani 🥺
@pat_pet určite zájdite k zubárovi , ak je to väčší kúsok zuba a našli ste ho , zoberte ho, zubár ho laicky nalepí naspäť. Ak je to v menšom rozsahu sa to buď zbrusi alebo dobuduje. Odporúčam k zubárovi ísť tak či tak , na preventívnu prehliadku, nech si dieťa zvyká na prostredie , dokora atď... Držím palce 🙂.
@pat_pet isla by som k zubarovi poprípade ukazat možno casom sa to sami ibrusi alebo zubarka za par sekund
Malu som od malicka nosila k zubárke nech si vytvorí vztah s lekárkou.....a potom v 5r nemala problém vydrzat vrtanie zubkov😇