Osvedčil sa vám jantárový náhrdelník?

simik22
18. máj 2015

Ake mate skusenosti s tymto nahrdelnikom pri prerezavani zubkov? Zaujima ma hlavne, ked malo dieta uz priznaky, ze mu idu zubky, ci sa po pouzity nahrdelnika zmiernili, dakujem

sono2
18. máj 2015

Len sa nad tým zamysli, ako môže náhrdelník, pomôcť v zúbkoch...by som na svojom dieťati mágiu nesúšala a radím to aj tebe...

ivuska027
18. máj 2015

Urcite, je to super vec. Nejde pre pana krala o ziadnu magiu, ale o silice v jantari 😀 😀 😀 Nam to velmi pomohlo, velmi. Potom som ho aj pozicala dalsim dvom ludom a vsetci potvrdili, ze to bolo o mnoho lepsie. Za mna urcite ano 😉

spuntikmathiasko
18. máj 2015

Totalna kravina, moj maly strasne zle prezival zubky. Toto bola posledna vec co som vyskusala. Len pre ozrejmenie ocne zubky nas trapili ccc 7-8 mesiacov. Dala som sa na to nahovorit od kamosky z Irska, ktora mi povedala, ze tam to dostava kazde dietatko pomali hned pri narodeni. Skusali sme to vysse mesiaca. Prvy tyzden bol kludnejsi, ale prisli sme na to, ze je to tym, ze to vkuse daval do ust a obzuval, cize to pouzival ako hrizatko. Rozpravala som sa o tom dokonca aj s jednym panom co sa venuje kamenom a povedal, ze je to blbost. Ale kazdeho vec vsak za vyskusanie nic nedas. Podla mna, je to ale blbost.

hradnapani
18. máj 2015

jantar a magia? potom aj bylinky a lieky su magia...
@simik22 hlavne si treba vybrat originalny jantar. Jantar sa pouziva tisicrocia, preco ho nevyuzit. Tu som nasla napriklad postup, ako si overit pravost jantaru http://www.babickinazahrada.sk/babickinazahrada...
a pokial ja viem, jantar ma vylucne nosit jedno dieta, jeden nositel, nepoziciavat medzi sebou.

sammy
18. máj 2015

Osobne som netestovala, stacili mi clanky takehoto typu a hned ma presla chut riskovat to: http://www.myty.sk/mytus-jantarovy-nahrdelnik-u...

bianca
18. máj 2015

osobne?Radsej par bezsennych noci a zavesit babatku na krk nieco pre mna nebezpecne.Obzvlast ked male deti vsetko tahaju,beru do ust,padaju......hrozi aspiracia cudzieho predmetu pri pretrhnuti ,vdychnuti alebo rizika udusenia pri pade pricom sa moze zachytit o kus nabytku.A nemyslite si ze vas pred tym bude niekto varovat.To clovek musi byt pri par bronchoskopiach aby pochopil co vsetko moze dieta vdychnut.

seahorse27
18. máj 2015

Ja by som sa bala, ze mi to maly roztrhne a zadusi sa tou gulickou 😲 😝

meluela
30. aug 2015

"Príčiny nebezpečnosti:
Uvedený výrobok jantárových korálikov je určený nielen pre dospelých, ale aj pre deti do 3 rokov, ktorým rastú zuby. Malé deti si môžu tento náhrdelník, či už zapnutý alebo rozopnutý strčiť do úst a hrozí tak riziko zadusenia dieťaťa. Pri použití rôzne veľkej sily môže pri spomínanom výrobku dôjsť k jeho rozpadnutiu a uvoľneniu malých častí z neho, pri ktorých hrozí riziko, že ich dieťa vdýchne a zadusí sa. V dôsledku nárazu korálikov na tvrdý povrch môže dôjsť k rozštiepeniu korálikov na menšie časti, čím vzniká riziko poranenia dieťaťa a v prípade vdýchnutia týchto častíc hrozí aj riziko zadusenia."
http://www.soi.sk/sk/Nebezpecne-vyrobky/Narodny...