Ošetrenie zubov u deti

1. jan 2022

5r. dcerku caka onedlho osetrenie kazu u zubara, bude to prvy krat, ako ju nato pripravit, aby sa nebala a vydrzala to? Na preventivky chodievame pravidelne kazdy pol rok, nikdy nebol problem, ale toto bude ine. Mate niekto skusenosti? Ako to zvladli vase deti? Dakujem za rady

tamara321
2. jan 2022

My sme boli 1x so 6 rocnou na vrtani. Kazali nam pozerat video - chodime do andel hc...na stranke ho maju...ze co jej budu robit a samozrejme som jej slubila ze ked to zvladne kupime pokemonov. Isla normalne s injekciou...a ani nepipla...a to jej robili 2 zuby naraz...oni jej tam ale pustali rozpravku a vela sa s nou rozpravali aby odputali pozornost

martinka13
2. jan 2022

@tamara321 v Andel sú TOP pre deti. Moja dcéra bola absolútne nespolupracujuci pacient (mala vtedy 4 roky). Také divadlo (doslova) tam pred ňou hrali, že si ani neuvedomila, že jej 1,5 hodiny opravovali zub. Chodili sme tam asi 3 roky. Teraz už v pohode u nášho doktora.
Pre autorku - pokiaľ v pohode dáva prehliadky, myslím, že nebudete mať problém. Lekár zrejme dobre komunikuje a dieťa nemá strach. Dnes to už nie je o bolesti, ale skôr o tom strachu. Držím palce.

dididudu
2. jan 2022

My sme tiež teraz boli nedávno s 5 ročným synom, vrtala nám a plombovala a úplne super ja som stresovala on bol ok

autor
2. jan 2022

Dakujem za odpovede. Dufam, ze aj my to zvladneme nejak. Ja sa asi bojim viac ako mala.
@dididudu vy ste mali tiez aj injekciu ci bez? Vdaka

dididudu
2. jan 2022

Bez injekcie. Ja si sama nedam nic robiť bez injekcie a on to zvládol

martina1237
23. feb 2023

@martinka13 dobrý deň,môžem sa spýtať,vašej dcérke dávali aj nejakú formu anestézie,alebo jej dali len injekciu?tiež mam nespolupracujucu dcérku 5r,v andel nám ponúkli podanie mydazolamu,ale to ju nemusí ukludnit...

martinka13
23. feb 2023

@martina1237 injekciu a rajsky plyn