5r. dcerku caka onedlho osetrenie kazu u zubara, bude to prvy krat, ako ju nato pripravit, aby sa nebala a vydrzala to? Na preventivky chodievame pravidelne kazdy pol rok, nikdy nebol problem, ale toto bude ine. Mate niekto skusenosti? Ako to zvladli vase deti? Dakujem za rady
@tamara321 v Andel sú TOP pre deti. Moja dcéra bola absolútne nespolupracujuci pacient (mala vtedy 4 roky). Také divadlo (doslova) tam pred ňou hrali, že si ani neuvedomila, že jej 1,5 hodiny opravovali zub. Chodili sme tam asi 3 roky. Teraz už v pohode u nášho doktora.
Pre autorku - pokiaľ v pohode dáva prehliadky, myslím, že nebudete mať problém. Lekár zrejme dobre komunikuje a dieťa nemá strach. Dnes to už nie je o bolesti, ale skôr o tom strachu. Držím palce.
My sme tiež teraz boli nedávno s 5 ročným synom, vrtala nám a plombovala a úplne super ja som stresovala on bol ok
Dakujem za odpovede. Dufam, ze aj my to zvladneme nejak. Ja sa asi bojim viac ako mala.
@dididudu vy ste mali tiez aj injekciu ci bez? Vdaka
Bez injekcie. Ja si sama nedam nic robiť bez injekcie a on to zvládol
@martinka13 dobrý deň,môžem sa spýtať,vašej dcérke dávali aj nejakú formu anestézie,alebo jej dali len injekciu?tiež mam nespolupracujucu dcérku 5r,v andel nám ponúkli podanie mydazolamu,ale to ju nemusí ukludnit...
@martina1237 injekciu a rajsky plyn
My sme boli 1x so 6 rocnou na vrtani. Kazali nam pozerat video - chodime do andel hc...na stranke ho maju...ze co jej budu robit a samozrejme som jej slubila ze ked to zvladne kupime pokemonov. Isla normalne s injekciou...a ani nepipla...a to jej robili 2 zuby naraz...oni jej tam ale pustali rozpravku a vela sa s nou rozpravali aby odputali pozornost