Ošetrenie zubov štvorročného dieťaťa v narkóze

polariso
29. okt 2018

Prosim.... Absolvoval niekto so svojim dietatom osetrenie zubkov v narkoze. Moj syn bude mat 4 roky a ma blok ri zubarovi. Vzdy spoluoracoval ale pred ar mesiacmi tam jedno dieta strasne vyvadzalo a on robi teraz to iste. Ide o to... Ze ma vrodeny defejt vsetkych 4 stvoriek. Dve ma prevrtane... A teraz mu musiatretiu... Ale vôbec nespolupracuje... Budeme to musiet riesit asi cez martin a uplnu narkozu. Prosim o kazdu skusenost. Dakujem

megan6
29. okt 2018

Skúste rajský plyn.

deti95060810
29. okt 2018

máte už papier od ošetrujuceho lekára že idete do nemocnice na ošetrenie pod úplnou narkózou? či to je ešte len tvoje prianie? my sme boli,ale najskôr sme čakali niekoľko mesiacov až na nás prišiel rad...cca 5 mesiacov

polariso
autor
29. okt 2018

@deti95060810 no to je moje prianie bo uz neviem ako by mu zubok osetrili. Joj to az tolke mesiace sa cakaaaa.... Aj ked tam ma hnisavy vacok?

silvester3
4. nov 2018

@polariso Mne sa vidi ze na uplnu narkozu musi mat aj odporucenie od lekara. Jasne ze to trva ved budu musiet urobit aj vysetrenia ci ho mozu vobec uspat. Potom termin.

svuniecko
13. nov 2018

No my máme ten istý problém. Treba nám robiť 3zuby asi všetky von... Objednani sme na 10.12.na vyšetrenie na stomatologiu. Keď som nás objednávala tak som povedala ze vôbec sa nedá ošetriť, žeby som chcela pre malého narkozu... Tak uvidíme ako to dopadne lebo som bola prekvapená z odpovede sestričky...

polariso
autor
13. nov 2018

@svuniecko my sme boli nakoniec v Cadci kde pouzivaju rajsky plyn. Bohuzial syn aj napriek tabletke ktoru dostal predtym cca pol hodky... Nevedel chodit zaspaval... Ked zbadá l zubara ako keby ozil a rajsky plyn pouzit nemohli lebo revom si zapchal nos. Takze mu to urobili bez plynu... S krikom. Nabuduce ze ho zoberu uz po 15 minutach...

svuniecko
13. nov 2018

@polariso fuha hrôza. My sme mali aj oblbovak, ale to bol horor museli sme ho dve držať a doktorka celá spotena kým mu zablombovala zub ale ten stav potom keď mu vyprchavala látka no to bolo neskutočne, bol ako pomateny nikdy viac mu také niečo nedám. Odvtedy mu trhali dve zuby ale to sme ho znova nasilu držali vrestal, trhal sa, a ani neviem ako sa ich podarilo vytiahnuť a teraz mu treba až 3 a už mu nejdem spôsobovať traumu lebo mi ho je strašne ľúto.... A nič nepomáha už minule ho zubár vyšetroval v čakárni a svietil mi z mobilom do úst co on taky hysak dostane

polariso
autor
13. nov 2018

@svuniecko juj mate to tiez veselé. Ten krik... Rev... Tiez ho piati drzali aby mu prevrtali zubok. Onbol po tej tabletke v pohode... Tak aspon ze to. Drzim vam palcee

svuniecko
13. nov 2018

@polariso ďakujeme, aj vám držím palce nejako to musíme dobojovat