Prrosim vas mate niekto skusenost s blombovanim mliecnych zubkov v nemocnici v Martine? Aku minimalnu vahu musi mat dietatko? Ako to prebieha? Ci sa v trn den odchadza aj domov?
@deti95060810 to naozaj?sa van stratili tie kazy😉 a kolko mslo dietatko ked ste boli? Beru aj zdrave deti ked maju papier od psychologa?
@zuzdom nie kazy sa nestratili...oni tam vlastne ani neboli....lekárka len pozrela dcére do úst a povedala že dieťa má plnú pusu kazov...Keď sme sa vrátili z nemocnice tak som jej to oznámila a tvárila sa dosť divne...
inak sa čaká niekoľko mesiacov na výkon - takže preto som sa pýtala či ste už obj.
@deti95060810 jaj tak to vam vasa povedala aha som to zle pochopila 🙂 sa dobre kopla 😉
Nie sme este objednani lebo boli sme v Ba tam nam dobru palku vypocitali ako aj som cakala ale skusam zistovat ci sa oplati do Martina vybavovat..ci staci od psychologa vybavit alebo len chore deticky tam robia..zatial sme len do Ba obj.aj to nam dali termin az o 2 mesiace
@zuzdom dva mesiace je ešte dobre....v Mt sa čaká min. pol roka. Ak môžeš, koľko zapýtali v BA?
@zuzdom chodim z dcerou je autistka,teraz sme na 30.3 objednany,prvy krat ju robil zubar,dal jej čiernu plombu aj ked sme si chceli zaplatiť bielu,ale nesuhlail,druhy krat ju robila zubarka,zlata žena,dala nam aj daľši termin,aj hned papiere na predoperačne,a ide jej tu plpmbu vymeniť za bielu,pušťaju v ten den,dve hodiny po zakroku leži na izbe,a potom môžte isť domou
@deti95060810 zubarka ju pozrela asi tak 2minutky a nasla jej male kazy vraj aj na stolickach co ja som si myslela ze len tie predne ma tak ze to bude na 2 az 3 hodiny narkozy plus robota 1500 az 1700e
@zuzdom ja som zavrhla martin pre dlhu cakaciu dobu.....ideme tu u nas v Ziline do Dentomy.....sukromna klinika...ratam ze zacvakame cca do 500€.....v priebehu neceleho mesiaca mame vybavene vsetko cez konzultaciu predoperacne a kebyze neochorel anesteziolog tak uz mame po tom minuly tyzden, tak nas preobjednali na 20.3.
@1ivanka1 MySmile prva hodina narkozy myslim 250 a potom kazda zacata 140 a zuby celkovo 1000 alebo 1200 uvidi sa po rontgene lebo sa jej riadne nedalo ani pozret.takze bez narkozy by sme my sancu nemali a zase nechcem cakat pol roka ak by ju to nahodou rozbolelo..uz dajako tie peniaze rozchodíme aj keď za mliečne zuby je to strašna suma ale čo už narobím
@zuzdom no ja som rok riesila kým bol niekto ochotný opraviť zuby v narkoze. V nemocnici čo viem mliečne kazy neopravuju iba trhajú. Anestéziologička mi povedala, že opravujú ale muselo by mat dieťa nejaku poruchu a lekárske záznamy o tom. Skoncili sme tiez v Bratislave. Ale za ten rok sa nám zúbky tak pokazili, že sme radi, že nám dr. Aspoň nejaké zachránila. A vyslo nás to 2400e 3,5hod narkóza, s tým že mame ale aj 4 nerezove korunky a veľa vytrhnutch a plomby... cena hrôza, no inde už ani nepojdeme. Aj na kontroly chodime tam a budeme až kým to bude nevyhnutne.
@zuzdom a odporucam naozaj čím skôr, možno sa to nezmení ale naopak môže to mar an rýchly spád ako u nás. A my už sme mesiac a pol boli na liekoch od bolesti v noci sa budila s bolesťami s plačom. Nás brali okamžite, vybavili sme papiere a o dva tyzdne operovali. Lebo mala zuby v takom stave, že to bola otazka dni. A sú síce mliečne. Ale 3 a 5 potrebuje a take 5 pôjdu možno až v 12 rokoch a je dolezite aby ostali na mieste.
@mijama29 kde ste boli prosim ta v Bratislave? Presne tomu sa chcem vyhnut lebo u nas to bolo tak aj so starsim ten ma uz 12 ale tiez nam museli robit zuby v narkoze ked bol maly a vela nam vytrhali..on dostal chudacik taky zapal dufam ze sa to malej za tie dva mesiace nejak velmi nezhorsi..
Aj my sme boli na konzultaciu v Mysmile..cena strasna a som skoro odpadla 😓
@vafinka kde ste prosim boli? Vdaka
@teuflerin do 500 e? V Ba mi povedali, ze mam pocitat cca 1500 plus minus
@mijama29 a prosim cenovo?
@teuflerin v Ba 1500-2000, takze super, to sa mi oplati cestovat do Ziliny 😀 Poistovna neprispievala nic? Samoplatcovia ano?
@gabriela_obzerova ano to je sukromna klinika takze nemali sme narok na nic.....ale ja som rada ze to mame za sebou a ze uz to ma spravene....uff....este sme to stihli pred porodom mojim a ona je uz cela spokojna......
Ahoj...boli sme . už ste objednaní? ráno prídete a okolo obeda pôjdete domov... nám nerobil nič, lebo lekárka sa pomýlila . na kontrole nám tvrdila že dieťa má kazov plnú pusu a na sále zistili že dieťa nemá jeden jedinkatý kaz...super zubárka👎👎