Náš drobec má len 3 mesiace, nevie ešte držať hračku v rúčkach a strasšne ho zlostia zúbky, chcem sa preto opýtať, či sa mi oplatí kupiť nejakú mastičku... Aké máte s tým skúsenosti?? Pomohli vašim drobcom?? ak áno,tak aké? Ďakujem za všetky odpovede.
nam pomahal dentinox 😉
my sme mali viacero druhov,aj dentinox aj calgel a malemu nepomohla ziadna..ale kazde dieta je ine...kup a uvidis ci malemu pomoze 😉 ked tak este homeo gulicky chamommilla na ukludnenie,ak je nervny zo zubkov 😉
my sme pouzivali CALGEL a ziadne ucinky nemal aspon tak to vyzeralo ale cirov nahodou ked sa malemu spravili v puse nieco take ako afty moja mama bola v lekarni a doniesla mi masticku MUNDISAL a ako som tak citala pribalovy letak tak to je na zubky ked rastu, hned ako sme mu to natreli maly papal co uz inak 2 den nic nejedol lebo ho bolela pusa....
ani nam nepomaha ziadna masticka a ked tak len na chvilku cize je na tvojom rozhodnuti ci kupis a vyskusas alebo nie 😉 u nas sa to cez den da vydrzat a v noci ked je naozaj strasne casto hore a citim, ze ma miernu teplotu tak mu davam sirup od teploty a bolesti 🙂 potom spinkame kludne celu noc 🙂 teraz sme mali zapal uska vraj to bolo s toho, ze nam idu zubky 😒 ja nemam rada lieky a nerada ich do dietata pcham no ako mi povedala doktorka aj dospely ked ho nieco boli siahne po liekoch tak preco dieta triznit bolestami este aj v noci 😒 u nas sme sirup vyskusali zatial iba 2 krat a to maly mal asi aj zvysenu teplotu inak mu nic nedavam
starsej dcere som davala Calgel, ale to uz mala 10 mesiacov a potom Kamistad - to je dost sila, aspon mne sa zdalo, okamzite mi strpol jazyk 😅
Ale raz mi mama doniesla z nejakej vystavy toto http://www.buccotherm.com/TempSite/3397.asp?rang= to je super obsahuje to len termalnu vodu a chamomilu a to davam mladsej, akurat neviem ci sa to da tuna niekde kupit 😒
Nám jediné čo pomohlo boli homeopatiká chamomilla, žiadny calgel ani nič, všetky tieto mastičky boli tak na chvíľku a dcérka bola znova nepokojná, po chamomille sa hneď ukľudnila a aj sme zabudli na nejaké zúbky 🙂
ahoj my sme pouzivali kamistad gel aj ked mal afty v puse a dobre to umrtvy tak uz potom nic neciti.
mne kupila kamaratka v taliansku Camilia , su to kvapky a to funguje.. len.. stali 10eur a je to len na 15pouziti... no funguje to x;o)
nie
nam pomohol citrovital
mali sme calgel aj dentinox gel, oba pomohli tak na 15 minut..., nastastie zubky cez den velmi netrapili, zato v noci ano, budil sa s placom, ale vtedy masticky nepomohli
Ahoj, my práve v tomto období prechádzame rastom zúbkov, drobec má 5 mesiacov a už má dva spodné a teraz sa tlačia vrchné... celé toto obdobie prechádzame s čipkami homeopatiká Viburcol, a mám privezenú mastičku na ďasienka z UK, BONJELA sa to volá a myslím, že je výborná...teplotu zatiaľ nemal, takže dúfam, že to celé prežijeme v takej pohode, ako doposiaľ...
kamistad, obsahuje kodein, cize to trochu ukludni. ostatne mi prijdu take oblby....lenze natriet to poriadne dietatu je najvacsie umenie
maste som malemu nikdy na zubky nedavala a ani davat nebudem.davam homeopatika chamomilla volgaris 15ch.zabera zazracne 😉 vrelo odporucam 😉
my sme mali dologel alebo dolgel (uz si nepamatam presny nazov) a je na prirodnej baze, ziadne umeliny a ani lieky a vyborne chutil 😉 a aj pomohol
podla mna sa to oplati, teda my by sme sa bez geliku nezaobisli, mame calgel a kamistad
Urcite je to individualne, my sme vyskusali snad vsetky dostupne a nepomohla ziadna 😒
Určite áno, malej to pomáhalo 🙂 🙂 🙂 Netreba sa vzdávať bez boja hneď na začiatku...jedna pani povedala...zariaď sa vždy nakoniec podľa seba, čo uznáš za najvhodnejšie 😉 😉
Kačena
ahoj, mne znama , zubarka poradila domaci babsky receptik: susene jedle klinceky rozdrvit a zaliat čistým olivovým olejom. Nechat cez noc odstat, na druhý den precedit a potierat dasienka. Klinceky maju aj protizapalový a utisujuci ucinok. Drzim palceky 🙂
sú 2druhy,jeden druh obsahuje,výtažky z bylinkiek,med.. a mi sme ju mali a nemala som pocit aby pomáhalo,konkretne sme mali calgel
a su aj na báze nielen rastliniek ale také ktoré obsahuju i liek,ktorý bábu trošku umrtví,a pomože pri bolesti..
mi sme tut nemali,ale švagriná si ju pochvalovala.