Ahojte, rocnej dcerke sa podarilo odstiepit si kusok z predneho zubka, myslite ze by to vedel zubar zarovnat? Ma to trosku ostre bojim sa aby to neposkodilo spodne zubky.. a aj to, ma len rok, dost mala sanca, ze mu vobec usta otvori :’( neviem, co mam robit..
no urcite jej zoberem oblubeneho plysaka ale teda moja mi este nepochopi ze nieco za to dostane heh ale neskor urcite ano :D dakujem
Moja dcera si tak odbila predny zub ked mala okolo roku. Pekne jej to u zubarky dorobili. V medzicase uz si to znova odbila takze uz jej to robili 2x. 🤷🏼♀️ Skus pohladat nejaku dobru zubarku. Nasa ju vzdy povozi na kresle, poukazuje nastroje, potom aj zakrok je v pohode. 😉
@lauriik to mate skvelu a sikovnu zubarku, no aj som planovala nasej zohnat.. zajtra obvolam, kto ju zobere a snad sa jej dcerka nebude bat
Dorobit to vedia, ze to ani neuvidis, ale ci ti rocna bude spolupracovat, skor pochybujem.
@anjelicek26 no aj ja pochybujem asi sa nedaju dat tak malemu dietatu oblbovaky 😂
Od troch rokov sirup, ale mladsim neviem veru... my sme boli s trojrocnym vtedy...
Moja si tiež odstiepila v 20 mesiacoch.. Zubárka jej to zabrusila, aby to nebolo ostré.. Trvalo to zo dve minúty asi.. Keďže je ešte nespolupracujuca sestrička si dala taky kovovy prst a dalo sa to úplne zvládnuť.. Treba len najst zubarku ktorá robí s deťmi, lebo bežní zubári väčšinou odbiju, že sa na mliečnych nič nerobí... Tato moja mi povedala, ze ak budem chcieť jej to v kľude aj dorobi
@zajko1009 dakujem opytam sa zubarky co je mozne s tym zubkom spravit a len tak sa spytam ci ma aj ten kovovy prst xD o tom pocujem prvy krat
Oblbovak davaju aj takym malym detom.moja 16 mesacna si vybila tristvrtinu predneho zubku, chceme jej to dat spravit.vyzera to ako by jej chybal predny zubok,skoro nic z neho neostalo.nasli sme zubarku,ktora to spravi, ako pisu vyssie statni zubari to nechcu robit, tato je sukromna.
@lauriik dobrý den ,prosim kde vam to robili ? a kolko vas to vyslo ? maly ma 14 mesiacov a odlomil sa mu som z toho zufala a hladám zubarku ktora by mu to bola ochotna spravot
@cali2016 dobry den prosim a u akej zubarky ste boli ze vam bola ochotna spravot ? dakujem
@zajko1009 Dobry den prosim u akej ste boli ? ktora vam bola ochotná spravit
@dominikapeskova dent32 v Petržalke -Bratislava.
@dominikapeskova robili nam to v ČR, to Vám asi nepomoze. A bolo to zdarma.
@cali2016 dakujem pekne a kolko vas to asi vyslo
Áno išla by som k zubárke. Určite s tým niečo urobí. Skús to za odmenu. My s malým po návšteve zubára vždy do Dracika😁