Ahojte dcerke sa prerezali prve dva spodne zubky ale zatial su to len take male ciarky na dasienku? Odkedy a ako ich prosim treba zacat cistit?
Ja tiež od prvého zúbka odkedy sa dalo 😊
@manikova120
@len_nig dakujem baby a to kefkou normalnou detskou ste cistili ci nejakou specialnou pre babenka?
S jednozvazkovou
Obidvom od prveho zubka, jednozvazkova curaprox. Od 1,5 roka chodime kazdeho pol roka k zubarke.
Jednozvazkovou
Autorka
Curaprox pre deti od 0 rokov.
Aj tato je fajn https://www.oralb.com.sg/en-sg/products/kids-sg...
Dakujem pojdem to zajtra pozhanat
Od prveho zuba, aj k zubarovi isiel vtedy.
@mclissa a ked si zobrala take male babo k zubarovi tak to ako prebieha? Lebo nase este ani nesedi neviem si to celkom predstavit
Ja som sedela v kresle a mala na mne.
Len si sadol na stolicku a ukazal zubok. Otvoril usta, zubarka pozrela a dostal nalepku. Tu ide skor o zoznamenie a aby si zvykol a nebal sa.
Od prvého zúbka (ihneď ako trčal kúsoček) a jednozvazkovou Curaprox alebo Tepe (úplne spočiatku som v nevedomosti používala ten gumový naprstok, no skoro som narazila na info, že to je absolútne nevhodné a prešla som na tu Curaproxku). Odporúčam fb stránku Mame zdravé zuby - diskusní skupina, vedú ju manželia zubári a často sa tam človek dozvie zaujímavé informácie 🙂
Ja som mala na prste také ako kefka a k tomu fluoridove tabletky na rozspustenie do úst.
Ale sme v zahraničí
Nie, moja teda mala prvý zub v 3 mesiacoch dcéry šli prvýkrát k zubárovi ako 4 ročne
Ja neviem, ale ja som deťom nečistila do 3 - 4 rokov vôbec. Nemali jediný kaz.
Od prveho zubka ako sa prerezal. Ono tie cerstvo prerezane mini ciarky by stacilo aj pretriet gazou, ale ja som chcela aby si zvykala na kefku.