Očné zúbky a nepokoj 15-mesačného dieťatka

11. feb 2024

Ahojte, mozno vyznejem fakt sprosto, ale moja 15 mesacna dcerka sa strasne trapi kvoli zubkom...dasienka ma opuchnute, krvave, kuše do vsetkeho, slabsie papka a noci su narocnejsie....do tobo jej idu aj 4 stolicky naraz....samozrejme jej potieram gelikmi + kamilia a sem- tam na noc dam aj nurofen čapik a hned lepsie spinka...očne este podotknem, ze idu tiez vsetky naraz...a tu prichadza moja svokra...ze ona to nechape, ze su to zuby, ktore proste len rastu...ze ona to pri synoch nepoznala...dost prudko sa vyjadruje, ze nieco zanedbavam, vymyslam, atd atd lebo ked je mala u nich tak je vesela...ibaze, my tam ideme samozrejme len vtedy, ked ma dobry den...a zasadne po vyspati...no a moja otazka mile mamicky, kedze je to prve dietatko...vsakze to proste su zuby? To, ze ona mala dobru skusenost, neznamema ze my musime mat tiez, no nie? Vela aj clankov citam, ze zuby proste vedia potrapit nejedno dietatko...no ona to poklada za vymysel...ako ju mam uz presvedcit, ze to tie zubky naozaj su... :( uz som zufala z nej lebo si mysli, ze jej asi ublizujem a preto v noci nespi lebo ze to ma psychickeho razu....

berry266
11. feb 2024

Dám ti radu,svokru rýchlo uprac lebo sa zbytočne trápiš. Ty vieš najlepšie čo sa u vás deje.Keď bude mat zasa blbe komentáre popros ju aby prestala, keď budes nieco potrebovať opýtaš sa. Kazdé dieta je iné, to že ona nieco nepozanala neznamená ze to je vzdy a vsade tak. Urob si poriadky lebi to sa ešte len začína, teraz zuby,potom topánky, bycikel atď.

bejka90
11. feb 2024

Ano su to zubky... mysme sa vytrapili takisto s kazdym jednym aj ke sisli po jesnom ale bola to zakazdym katastrofa a v noci bol stale hore aj 2-4 hodiny :( sestra a sesterka take "problemy" nemali...ani poriadne nevedeli, ze idu zubky...kazde dieta je ine a inak to preziva. Nezavidim tu svokru:( ale neviem ako u teba ale u mna nielen svokra sa do vsetkeho "montovala", a ku vsetkemu mudre komentare. Teraz cakam druhe babatko a uz teraz sa bojim opat toho kolobehu "mudrosti" :,(

autor
11. feb 2024

@berry266
@bejka90 dakujem dievcata...no ano, upracem ju, hlavne tie poznamky, ze jej nieco robime a ma to psychickeho razu, ze preto nespi..ma asi dojali najviac...stale kojim, tak som asi aj z toho precitlivela...a teda ako nam radi berry...musime si upratat tie svokry a to hned pri najblizsej konfrontacii

berry266
11. feb 2024

stačí ak jej slušne povieš aby prestala. Na čas obmedzíš stretavanie, zuby sú masaker. Nechápem ako si to môže dovoliť takto ťa upodozrievať, vysveliť a ak treba tak raznejšie. Manžel nech mame tiež vysvetlí, že je neprípustné aby sa stebou takto bavila, a obviňovala ta.

autor
11. feb 2024

@berry266 manzel jej to uz vysvetlil dost razne...on nie je z tych, zeby si nechal nieco od mamy...no ona ma akokeby sklerozu...ale teda nabuduce uz budem raznejsia...lebo stale som jej len povedala, ze ona mala stastie, ked nemali problem so zubkami jej deti...

kikaaa03
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
11. feb 2024

@kikaaa03 aj ja Vam :( ano, je to hrozne veru..