Máte niekto s tým skúsenosti? Ako to vlastne prebieha ? Ďakujem
Moj ma 3, ma strasne mliecne zuby.
Malý má 4 roky. V pohode to zvládol. Síce už na konci pri skúške veľkosti ho to zabolelo,tak zacal protestovat. Ale inak držal.
Zubárka mu dala anestézu okolo zuba, poobrusovala zub, skúsila na viackrát ktoru veľkosť,potrela zub takou vodičkou, a nalepila. Minútku mu to podržala a bolo hotovo.
A dokedy to tam budu mat reálne? Kým sam nevypadne? A ešte aká je cena jednej korunky? Ďakujem krásne
Kym nevypadne. Korunka sa dava az ked je dieta neosetritelne,pripadne je zub tak poskodeny,ze nie je mozna jeho uprava.
Platili sme rovnako ako plombu. Existuju aj biele korunky,ale cena 300+
@katsmolkova ako plomba? Čiže cca 40e?
Korunka stojí toľko ako plomba. Nám povedala zubárka že je to lepšie. Väčšia šanca že ten zub vydrží dokiaľ sa nebudu meniť za trvalé, keďže je celý prekrytý. Čiže korunka tam bude dokiaľ zub nevypadne.
@weronika90 nasa sa boji hrozne vrtania. Čiže dúfam ze moc dlho jej to nebude brusit
ahoj. v septembri moja kolegyna dala.dcerke v narkoze takto osetrit zuby. vravela, ze to stalo viac ako 3000 eur. v ziline.
@marcella1979 ahoj aj moja sestra to dala ale malemu vypadli plomby postupne a musia stale chodit dopĺňať
Ono je možnosť robiť to aj pod oblbovakom. Nášmu nič nedali, zubárka všetko vedela zahovorit aby nevedel čo robí. Ešte nás čaká druhý zub. Takže uvidím ako to bude brať.
Dcera 1 ma. Manualne jej dr ocistila zubok a nalepila