Ahojte, zaujima ma, ci mate skusenosti s postupom, ked sa u 5-rocnej dcerky este neprerezala stolicka (5). Boli sme na snimku a nasa zubarka nas po telefonate posiela na zubnu chirurgiu v ZA, ale pan doktor podla sestricky nema toleranciu voci detom, co sa boja a neotvoria same len tak usta. Chcela by som vediet, na co sa mam pripravit, ako sa to riesi, aky je postup, co nas caka a ak mate aj nejake odporucia na lekara, ktory to s detmi aspon trosku vie, pretoze nasa princezna mi nechcela otvorit pusu ani na rtg. Dakujem.
Moj prostredny syn ma 7 a tiez este nema prerezane vsetky stolicky...ja som este nevidela cloveka co by muzuby nenarastli 😉 nesilite to moc? mozno sa o mesiac prereze...co jej to na chirurgii budu nasilu tahat? a ma aj nejake problemy?
@puklica13 ja len toľko, že mne sa nikdy neprerezala mliečna štvorka a nik na to až do mojej osemnástky neprišiel :( až kým sa mi nad trojkou (ešte mliečnou) nespravil hnisavý vačok a musela mi ju zubárka trhať, vtedy ma poslala aj na snímok a zistila, že mám do seba zakliesnené obe štvorky a bránili tomu aby mi vyliezla trojka stála. Museli my tie dve štvorky ( aj mliečnu aj stálu) operatívne odstrániť...
@seagull2404 u tvojej dcérky, no neviem poradiť... ja len viem, že ako dôsledok tohto mám krivú trojku, ale dá sa s tým žiť ;)
Toto sa mi zda desivy scenar na malicke 5 rocne dievcatko, mate snimok? Som detska stomatologicka poradimvam ale musim to vidiet.