Nekľudný nočný spánok 7 mesačného dieťaťa

domusiatko
10. máj 2020

ahojte žienky,mamičky .
Potrebujem radu .. mam 7mesacneho chlapca a uz niekolko dni,týždnov mame nepokojny spanok v noci.. večer ked zaspí tak sa každu chvilku budi buť s placom alebo take mrnkanie niekedy ked mu dam cumllik zaspi no vecsinou cumlik nepomoze ,pomože skor cajik ale aj to len na chvilku.. cez den ked spinka sa mi tak nebudi a nerobi to co v noci ...sice byva aj cez den niekedy nervozny ..ale trapi ma ten nocny spanok ... Maleho som kojila so začiatku uplne normalne bez problemu..teraz este kojím ale už nie ttak ako na začiatku v jednom prsi mam ako keby uz ziadne mliečko cucne si s neho ale to nic moc to prso vela nechce . 2prso to sa mi normalne plni aj vsetko. tak som zacala malemu davat umele mlieko . Neviem čo mám robiť či to je s umeleho mlieka alebo zubky neviem ...eviem to vobec zistit :( . mliecko mame BEBA COMFORT 2 ..ale aj tak aj predtym mal maly taky vselijaky spanok.
Prosíííííím o radu ... velmi ma to trapi ze neviem malemu pomoct :( :( :(...
rozmyslam uz nad hocicim no neviem si už pomoct :/..

smejko25
10. máj 2020

@domusiatko ahoj je tu skupina laktacnej poradkyne posielam link 🙂 vie velmi dobre pomoct skus ss obratit nanu 🙂
https://www.modrykonik.sk/group/8304/

patka06
10. máj 2020

ja som na radu pediatričky, pri rovnakých problémoch, prestala dávať pred spaním mlieko a pomohlo.

domusiatko
autor
11. máj 2020

@patka06 a ked mu prestanem davat mlieko vsak bude hladny ci?...vecsinou mu dam v noci napiť cajika alebo ked fakt nepomoze cajik tak mliečko mu dam

patka06
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
patka06
11. máj 2020

@domusiatko Moja hladná nebola, normálne som dala večeru a pred spaním kašu, jogurt s piškotami, pribináčik a pod., len nie mlieko z fľaše. Prespala celú noc od 8mej do 6tej ráno, v noci som dávala piť len vodu alebo čaj aj to len v lete.

smejko25
11. máj 2020

@patka06 ahoj prosim ta chcem sa spytat na tie vecerne kase 🙂 my mame taky ritual ze kazdy vecer sa kupeme o 19:30 cca 🙂 kedy teda mam dat kasu ? Pred ci po ?

patka06
11. máj 2020

@smejko25 ja som dávala po, keďže moju kúpanie vždy prebralo, tak sme mali čas ešte na kašu, pohrať sa a potom išla spať

smejko25
11. máj 2020

@patka06 no moja tiez je niekedy taka ze po kupani je hore hodinu ikonedy zaspi hned 😁😁

domusiatko
autor
13. máj 2020

ja som tiež tak skusala malemu davat kašu ,ale nepomohlo ..stale sa mi budil . ja neviem čím to je :(.. davala som mu už aj v noci čistú vodu piť ,čajík mu davam a nič aj tak ma taky svoj nekludny spanok .. ako pred včerom bol celkom v pohode sem tam sa prebudil alebo zamrnkal ale to bolo oproti tim nociam čo máava v pohoode.. proste nema taky spanok že by spal celu noc..a rano vstane uplne v pohode vysmiaty

katzed
13. máj 2020

@domusiatko nerieš, náš 7m má tiež teraz cca týždeň nekludny spánok a jednoducho čakám kým ho to prejde, starší začali spávať celú noc po cca 8 m, aj som ho viac "natlačila" večer kašičkou a nepomohlo. Možno má teraz viac nových vnemov-situácii a sa mu o tom sníva.