Narazené zúbky

kunaka
12. okt 2014

Ahojte, maly si narazil pri pade zuby, z dvojky ma odstiepene, jednotka trochu , malinko posunuta. vidiet, ze ich ma narazene, ale nema (zatial) ziadny extra opuch dasien, krvicka len trochu okolo jednotky. mysite, ze sa to zastabilizuje? nebude to mat vplyv na trvale zuby? vdaka

zita19
12. okt 2014

@kunaka na trvale asi nie, ale pre istotu by som skocila k zubarovi.

downtownabbey
12. okt 2014

@kunaka urcite k zubarovi - vplyv na trvale to bude mat, ak chytite kaz na zubky ( ked su od/ nastiepene, lahko sa vytvori kaz...)

siska53
13. okt 2014

@kunaka nech to pozrie zubar,ale istotu budete mat,az ked porastu trvale.. Nasa mala malauraz pred 3m...mala 2zuby ohrozene,kyvali sa..zatial sa drzia,jeden ma posunuty-krivy a celkovo to ma posunute vsetko..:(((.no ona bola cela krvava tam,sme utekali,lebo sme sa bali aj otrasu mozgu(nepotvrdilo sa).

kunaka
autor
14. okt 2014

Boze, same horory, krvaky....maminky, ked my sa o tie deticky tak bojime..keby sme tak vedeli, ze napriek vsetkemu budu ok, ze? boli sme sa radsej ukazat zubarke, malo by to byt ok, s miernym posunutim zubkov..

sense
14. okt 2014

vidis bude to ok, ja som si raz pri pade narazila predne jednotky horne uz trvacne zuby, mala som trznu ranu, zuby sa kyvali a vsetko je v poriadku len som musela pit tyzden stravu bokom ust cez slamku, ....