Najlepšia sonická kefka pre 1,5-ročné dieťa

sonaboris
17. nov 2024

Dobry den, viete mi prosim poradit ohladom vyberu sonickej kefky pre zachvilu 1,5 rocnu dcerku ?
Rozmyslam nad znackami Bok a bobek vs Jack'n Jill.
Dakujem

simona20201309
17. nov 2024

@sonaboris 1,5r dieťa nepotrebuje sonicku kefku. Dokonca ju zubári neodporúčajú ani dospelým q mnohí ju nepoužívajú ani oni.
Viem ze nevyziadana rada, ale je to biznis ako s pecatenim zúbkov.
Nám stoji v zásuvke. Po používaní sonickej kefky mi našli môj prvý kaz v zivote po 40 rokoch
Odhaľujú krcky. Moja zubná lekárka povedala že ešte toľko kazov nemali ako od kedy prišli tie kefky do módy.

michaella24
17. nov 2024

Ahoj, ja som kupovala Jack n' Jill, keďže som nevedela, že či ju vôbec bude chcieť používať. Ona sa dá použiť vypnutá, potom len svetielko zapnúť a potom aj s vibrovaním. Môj ju dlho používal a striedal s obyčajnými kefkami, lebo to vibrovanie sa mu nepáčilo. Ja osobne si tiež myslím, že takto malé dieťa nepotrebuje sonickú, ja som ju kúpila len kvôli tomu, že mňa ju videl používať, tak som ho chcela motivovať, že bude mať kefku ako maminka. Teraz si ju už aj zapína, ale stále si ju strieda aj s obyčajnou kefkou.

tinka8301
17. nov 2024

@sonaboris pýtala som sa na názor našej zubárky. Povedala mi, že sonické kefky sú dobrá vec ale stále je veľmi dôležité použiť aj klasickú a medzizubnú

ronie338
17. nov 2024

Žiadna, klasická a jednozvezkova, ak sú zuby pri sebe sablicky- zubna niť atiahnutq na plastovom držiaku. Senická najskôr v 3 rokoch ale po použití ešte rodic musí doscistit s jednozvezkovou kefkou.