Ahojte chcem sa vas opytat na Dr. Kirschovu z BB . Robila vasim detom zubky v celkovej narkoze? Ak ano, ako to prebiehalo,boli ste spokojne? Dakujem
3roky
@pillipilli a preco chces v narkoze? Minuly tyzden vrtala ina pani zubarka nasej 3 ročnej zub a mozem povedat ani nepipla. Dala jej aj injekciu a vsetko bolo super. Este mame dalsie kazy tak nas to caka este. V narkoze robili 9 zubkov mojmu synovi, mal 4,5 roka a nikdy viac to uz nedopustim. Pre deticky je to tazky zasah.
@vonava007 ahoj no preto ze bol uz raz u zubarky a uz sa jej nedovoli ani dotknut. Proste to nejde inak.
@vonava007 este som chcela spomenut , ze ja som tiez protestovala ale boli sme u teej pani Kirschovej a je perfektna jej sa maly nebal. Vidiet ze ma deti rada. Vraj mu daju len nejaku slabulinku na 15 min
@pillipilli viem ze s detmi je to u lekarov vseliake...... drzim palceky malemu.
Mojej dcére robila tiež, keď mala 3 roky. U zubára nechcela ani ústa otvoriť. Mala 5 kazov a jeden rovno na vytrhnutie. Urobilo sa jej to v priebehu 4 mesiacov a to sme poctivo čistili. So zákrokom som bola maximálne spokojná. Sú tam milé sestričky a aj doktorka je fajn. Teraz má dcérka 8 rokov a ani jeden kaz odvtedy.
Prosim Vas velmi pekne vie mi niekdo poslat na pani Mudr stomatologicku Evku Kirschovu kontakt? Velka vdaka vopred ja uz nebyvam v bb. Ale nas odporucili ku nej.
Ahoj len otazka kolko ma rockov tvoje dieta?