Ahojte dievčatá, mam dieťa prvý krát, čiže všetko prežívame prvý krát spolu.
Posledné 3-4 dní keď sa hrá na hracej deke, pcha si do úst hračky, za chvíľu je strašný rev. Potom prestane, zas sa hrá a zas rev.. Do úst si strka všetko možné, až si ide ruku zjesť. Bradu ma od slín vystipanu červenú.. Slintá ze non stop.. Ale keď sa pozriem, nemá ďasná ani červené nič.. Ma 5 mesiacov.. Môžu takto začínať zuby?
@veronikaszabova ach..stale je nervózny, podľa mňa si to rozdrazdi a boli ho to.
@lucia13022023 môžu to byť zuby. dcéra v 5 mesiaci už mala prvý zub..natieraj gélom na zubky
@lucia13022023 nasa mala teraz 6m a presne toto iste uz to trva mesiac a nezda sa mi ze by jej sli zuby, ani dasienka nema opuchnute nic🤷♀️
Jasne, ze mozu a su. Moj mal 5 mesacny uz 2 zuby von, rocny mal 14 zubov. Cize moj uz 2-3 mesacny nenormalne slintal a kazdy mi vravel, ze to nemozu byt este zuby 😃 Teraz ma rok a 10 mesiacov a ma vsetkych 20 zubov.
No tak super 😁 ako teším sa len mi ho je chudáka ľúto strašne, normálne si hračkami a rukami rve do toho.. Pocula som ze camilia je dobra, myslíte že mám skúsiť? Alebo nejaký gel?
@surama jeej tak to mate doma malé zubadlo😁
Obe moje deti mali prve zubky v troch mesiacoch. Pomahali hryzatka, my sme mali take naplnene gelom, ktore sa davali do chladnicky. Ked bolo zle, gelik na dasienka.
@lucia13022023 To ano 😃 My sme prvy rok fungovali na Nurofene a Camistad gele. Mali sme aj Camilliu, ale u nas nefungovala, ale vela bab pisalo, ze im pomahala, takze mozes skusit. A potom take tie gelove hryzatka, ktore sa davaju mrazit, to bolo super.
My sme toto mali takmer 2mesiace a preslo to same od seba a prvy zib nam vysiel az o mesic na to takze vobec to nemusia byt zuby
@lucia13022023 nasa ma 4m a presne to iste.