Štvorročný syn je posledných pár dní nervný, urevaný ... až ho nespoznávam. Tušila som, že mu niečo je. Dnes, po jednom echt bzdôvodnom výstupe sa ho pýtam... "Jojo, bolí ťa niečo?" A on, že hej a ukazuje na spodnej čelusti miesto, kde by mu mali raz rásť šestky, resp. prvé trvalé stoličky. Ďasno tam má také mierne opuchnuté, belavé. Je možné aby išli "šestky" dieťaťu už v štyroch rokoch a druhá vec, myslela som si, že trvalé zuby sa už prerezávajú bez problémov - nebolia. Zaujímalo by ma, či ste sa s niečím takým stretli u svojich detí...
@jaghvali dcerka mala tiez 4 ked sa ozvali sestky a behom pol roka boli vonku vsetky. Mali sme stastie, slo to relativne bezbolestne, az tesne pred prerezavanim mavala den dva mierne bolesti. Natierali sme mundisal gelom.
@tncka
@simonkazga
dakujem za reakcie baby. zdal sa mi na to este maly, kupim mu asi tiez nieco na natieranie, lebo viditelne ho to velmi otravuje.
@jaghvali kazdy zub boli ked rastie. A ano uz moze mat trvaly. Moja ma 5r.a 4stolicky uz vraj dospelacke. Skoro som u dr.minuly tyzden odpadla ked mi to povedala 🙂