Ahojte, syn má od rána zvýšenú 37,7 alebo 37,4 takto mu to skáče. Nič ho neboli nič mu nie je len ma zvýšenú teplotu. Môže to byť ze sa mu tlačia nejaké zuby? V roku a pol mal všetky, je to vôbec možné? Iné vysvetlenie už nemám čo mu je
Môžu byť začínajúce kiahne alebo covid
A vidíš niečo na ďasnách? sú zdurené, opuchnuté, červené? prejdi mu po nich prstom, ak sa nejaké zuby tlačia, budeš ich cítiť. Ale šestky tak skoro nerastú.
Zuby nie, nejaký vírus covid, siedmachoroba uvidis co sa z toho vykľuje. Ale zuby by som nepredpokladala
Nie, prečo by nemohol byt “obyčajne chorý ?
@kleopatra114 lebo si myslím, že keby je obyčajne chorý by ho aj niečo bolelo a nie len zvýšená teplota
@doriiis nemá ani len jeden pupačik aby to boli kiahne😕
Teplotu moja dvera mala aj bez príčiny jeden den mala a druhý už vôbec nič a zuby to neboli ani som neprišla na to že z čoho
Veď ostatné sa môže pridružiť zajtra , pozajtra . Alebo aj nemusí . Veď aj o tom sú viaceré virozy.
Ved piata, siesta choroba je presne len o teplotách kým príde vysyp. Vtedy už je vlastne po chorobe.
Neviem ako ta vobec moze napdnut rast zubov. Normalne nejaka viroza. Sestky sa Tlacia v 5-6 rokov, Tie velmi „rychle“ deti vynimocne uz pred 5. narodeninami. A väčšinou je to bezproznakovo. Len zrazu je tam zub.
@yanni áno tlačia sa mu zuby, dneska ráno som mu ich videla
Ktore. Sestky. Dala by som to zubarom checknut. Normalne to nie je.
@yanni áno šestky, zajtra zavolám doktorke
Keď má všetky zuby tak mu nemôžu rásť ďalšie. Jeho telo s niečím bojuje aj ekd iné príznaky nevidíš, počkaj pár dní.