Ahojte, viem, že sa toho veľa popísalo, ze zuby nemusia rásť podľa tabuliek, ale teda našej malej to rastie úplne minotabulkovo. Prvé vyšli jednotky až okolo roka horne a dolne skoro naraz, potom namiesto dvojok isli naraz tri stolicky, potom stvrta stolička. Potom dorastli tri dvojky, ale spodna dvojka stale chýba a malá ma už 18 mesiacov. A teraz, ked by teda mali prist na rad očné, tak ja mam pocit, že sa jej tlačí zadná posledna stolička 🤦 myslíte, ze ta dvojka ešte dorastie a posledné stoličky môžu narásť skor ako očné? Ďakujem krásne
To čo si myslia iné mamičky , alebo iní ľudia je úplne jedno . Nedrž sa nikdy tabuliek . Tvoje dieťa je jedinečné - rast čohokoľvek nezastavíš . Moje 3 deti sú každé úplne iné , či rastovo, vývojovo, povahovo - a nikdy som tabuľky nesledovala .
Určite dorastie.. Synovi rástli zuby ozaj podľa tabuľky 😂 a dcére to rástie hala bála.. Prvé stoličky ma a druhe všetky jej chýbajú teraz rastu očné vsetky 3jky naraz :
Podľa mňa to pravdepodobne ešte dorastie... Môjmu synovi tiež rástli atypický... Prvé 4 horné zuby (bol taky bobrik😁), potom jedna jednotka dole... Atď, nič mu nešlo v pároch... Nakoniec už má všetky okrem posledných stolici ek a ma 19 mesiacov. Myslím si, že je ešte skoro ísť k zubárovi... Treba si počkať.