Môžu ísť prvé zúbky horné jednotky?

1junky1
15. feb 2014

ahojte. Chcem sa opytat. Naša malá Nikolka je posledne tri dni dost uplakana, Len tak znicoho nic. Smeje sa a zrazu sa rozplace. Asi jej pojdu zubky ale spodne vizeraju presne tak jak vzdy ale vrchne dasno ma napuchnute skoro tak velmi ze je to spojene s perou. Mozu jej ist prve zubky horne jednotky? a moze to mat az tak napuchnute?

luba28
15. feb 2014

@1junky1 ano mozu ist,...aj nasmu isli prve horne a az potom spodne a naraz,....

typa
15. feb 2014

ano mozu, skus jej to potierat gelom alebo sa v lekarni daju kupit nejake homeopatika calmomille,alebo tak nejak. Vela trpetlivosti prajem 🙂

andrea23
15. feb 2014

nám idú momentálne stoličky, všetky štyri sú navreté a citlivé na dotyk - používam Mundisalgel-veľmi dobré je to na všetko v ústnej dutine dokonca aj afty atd. , pevné nervy 🙂

sheila72
15. feb 2014

Mozu

sheila72
15. feb 2014

My používame kamistad gel + camilia (homeopatikum) 🙂

nivalis
15. feb 2014

Jasne, ze mozu 😉 nam pomahalo aj hryzatko- to "vodove"- na par minut do mrazaku a ten chlad pekne tlmi bolest 😉
inak - susedinej malej isli prve horne dvojky a potom dlllho nic 🙂 vyzerala jak upir 😀

veriiii
15. feb 2014

Vacsinou idu prve spodne jednotky, i ked su deti, co im idu horne,ale ako tu pisu mamicky, vtedy je to vacsinou naraz so spodnymi, cize zrejme by isli spodne najprv tak ci tak..a co sa tyka opuchu, tie horne zubky rastu trosku vyssie z dasna, cize moze to byt opuchnute..

zara0201
15. feb 2014

Malemu vysla ako prva horna dvojka!!! A potom jednotka hore, dolne jednotky az potom. Ale potom uz isli jeden za druhym...Celkom "vesely" plorok.

vjaja
15. feb 2014

sestrinej dcére vyšla prvá stolička a vraj nič nezvyčajné

siska53
15. feb 2014

@1junky1 obom mojim detom vysli najprv horne zubky.. Druhe rezaky vysli az po stolickach. Dcere este nevysli druhe dolne rezaky a vyzera to tak, ze jej asi pojde horny ocak...
P. S. Mojim detom vysli. Prve zubky v 11. a 12. m, cize dost neskoro. Takze klud, ak ju to boli, skus potriet dakym gelom na zubky.

1junky1
autor
16. feb 2014

tym gelikom som skusala potriet ale sa nam zda akoby ju to bolelo este viac. má aj tu chladiacu hracku to ma rada ale ked uz zacne plakat tak to uz nepomaha. dnes som prisla nato ze ked ju uz chyti ten plac tak jej funim na krk a na pazusky je asi stekliva tak ju plac presiel a zacala sa rehotat a potom sa hrala dalej. 🙂 Taku z to niak vydrzime a dufam ze su to fakt zubky a nie niaky zapal. ale to by plakala asi viaacej keby to bol zapal.

breslerka
16. feb 2014

@1junky1 ..mojim obom babam vysli prve horne jednotky

erika54
16. feb 2014

ahoj, aj nasmu malemu sli najprv horne jednotky🙂, potom dvojky a az potom dolne 🙂

1junky1
autor
17. feb 2014

tak sme dnes boli u doktorky a zubky vraj este nejdu. Musime ist zajtra na krcne lebo sestricka si vsimla ze ma trosku aj nostek fialkovi asi to bude suvisiet, ze mozno si len nieco buchla na ustocka, ale radsej mame ist. :( Tak nám držte palce prosim aby sme boli zdravucky.