Kocky, moj drobec bude mat tento tyzden 3 mes. , chcem sa opytat, strasne si cumle prsty, dokonca celu pästicku si pcha do ust, az tak ze ho napina 😀 moze to znamenat, ze mu pojdu zubky? 😅
skor nie ako ano, podla mna len objavil ruku a skusa co vsetko sa s nou da podniknut 😉
moj to tiez robi, nieco vyse mesiaca, najnovsie uz zacina aj riadne slintat, vsetko je mokre, tak tiez cakame, ze kedy 😉 kamaratkina dcera detto to iste a prve zuby vysli az po polroku 🙂 kazde dieta je ine 😉 takze na zuby mozte cakat este dlho, alebo aj nie ....
nasa to tiez robila od 3 m riadne slintala aj teraz nestihala som ju prezliekat davala si do pusy asi vsetko co nasla,okolo 4 m jej tie dasna pekne zcervenali minuly tyzden jej uzplne navreli az skoro do fialova a teraz uz mame prerezane troska obe spodne a zhora sa nam tlacia 3 mame 5a pol m
vsetky deti zacinaju slinit okolo 3 mesiacov pretoze sa im davaju do cinnosti slinne zlazy a ruky si davaju do pusy preto, lebo si ich proste objavili tak skumaju...no a cim inym ako pusou 🙂 🙂 🙂
aj moja cerka kuse vsetko co jej pride do ruky cela je vecne o slintana a rucicky si stale pcha do pusinky dolu na dasnach ma take byele moze to znamenat ze jej pojdu zubky?
aj naš maly si pchal ručičky do ust už v troch mesiacoch a prvý zúbok mu vyšiel v siedmych 🙂
myslim,ze to je vek, kedy si babo objavuje rucicky a zacinam ich papanit 🙂 najpravdepodobnejsie to zubky nebudu. ale skus mu pozriet do pusinky co tam vidis 🙂 prve zubky mu vysli v 7 mesiacoch a to ani nevieme ako. vobec si rucicky necmulal 🙂
moj to robil od 3 mesiacou a mal nieco pred 4 mesiacmi a mal prvy zubok takze to mozu byt aj zubky
ahoj.my mame 4mesiace a tiez mala vsetko dava do pusinky a tiez si vopcha do pusy celu pesticku ze ju s toho az napina
aj u nas to bolo tak, cela pestička v pusinke a zúbka nikde, prvý sa slávnostne objavil v 11 mesiačikoch 😀
aj naša to robila a nakoniec vysiel prvýzubok v 9 mesiacoch
Všetko je možné veď v dnešnej dobe sa už aj rodia zubaté bábätká haha aj moja to robila od tretieho mesiaca a kuk začiatkom 5 mesiaca už spodné dva zúbky boli 😉 😉
Aj zubky, ale zrejme je to aj jeden z vyvinovych stupnov (ta pasticka v puske), lebo my sme boli cca v tom veku u neurologicky a ona povedala, ze je to ok, skor by sa znepokojovala, keby si dcerka pasticku necumlala...
zubok moze vyjst aj v 3.mesiaci, moj syn mal prvy v 3.m., ale davanie pasticky do ust nemusi byt znakom rastu zubkov. To robia vsetky babatka.
Prvé zúbky sa objavujú až okolo toho 6 m, ale pästičky si dávajú detičky do úst bežne ...aj moji začali "slintať" a všetko skúšať ústočkami v tých troch mesiacoch 🙂
moj prvy syn mal zacaty 4.mesiac ked mu vysli 2 zubky 🙂 takze to moze byt zubkami ale aj nemusi 😉
Mozu, poznam take deti. Ale tiez to deti robia v tom veku. Ale mozu, samozrejme...
Môžu mu ísť zúbky, keď som sa pýtala pediatra ako to je možné odpoveď bola, že v tehu mala mama dostatok vápnika 😉
Môj kamarát mal v troch mesiacoch, a dokonca mu išli dva naraz. A moja dcérka si zas takto žužlala ručičky a strašne slintala a prvý zub jej vyšiel až v 11-tich mesiacoch.
Môžu. Moji synovia sú narodení predčasne a prvé zuby nám vyšli na konci tretieho mesiaca. keby som odrátala ešte tých 6 týždňov, tak nám vyšli zuby v 6. týždňoch 😅 . A v ôsmych mesiacoch sme už mali osem zubov 😀
mojej vysiel prvy zub ked mala 4 mesiace, mozne to je
Ahoj naša Monika tiez mala uz trojmesač ná zúbok a teraz má 9 mesiacov a 12 zubov 🙂
Ahoj mojmu syncekovi vysiel zubok v 2 mes, teraz ma 4 a velky zubaty usmev 😀
mojej dcére vyšiel prvý zubok v 3 mesiacoch,je to idividuálne u každeho dieťatka inakšie,niekomu v 6 ...atd. 🙂
pravdaze mozu aj mojej neterke vysli v 3 mesiacoch
Predovsetkym ma v puse tie najcitlivejsie dotykove senzory, preto do nich vsetko pcha 😉 😎Ale mozne su aj zubky, nam vysli presne v 4 mesiacoch..
moj slintal od prveho mesiaca a vsetko hryzol okolo tretieho ked si objavil rucky, tak boli nonstop v puse, aj hracky a vsetko co prislo.... prvy zubok mu kompletne prerezal v 7mes. 😉 ale nervozny bol uz davno pred tym, uz okolo 3-4. mes som badala znamky suchania o dasienka, silne hryzenie... to sa zubok posuval z kosti smerom von 😉 jeho to drazdilo, preto vela hryzol, vykukol vtedy kedy vykukol 😀
aj nemusi, dnes mi na to lekarka povedala, ze to neznamena, ze automaticky idu zubky🙂
Ano,môže to byť.Mojej malej vyšiel prvý zubok v troch mesiacoch.Teraz máme štyri mesiace,dva zuby vonku a tlačia sa horne
Moja si tak isto strkala prsty a všetko do pusy od troch mesiacov,ale prvý zúbok sa objavil až v 8 mesiacoch...Može a nemusí o byť... 🙂